30 εκ. δολάρια έδωσε ο Ζάκερμπεργκ για να πάρει τα γύρω σπίτια

30 εκ. δολάρια έδωσε ο Ζάκερμπεργκ για να πάρει τα γύρω σπίτια Facebook Twitter
4

Στην αγορά τεσσάρων σπιτιών, δίπλα στο δικό του στο Πάλο Αλτο της Καλιφόρνια, προχώρησε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ διαθέτοντας 30 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει το χώρο των αγοραπωλησιών ο 29χρονος ιδρυτής του Facebook προχώρησε σε αυτή την-πανάκριβη-κίνηση, όταν έμαθε ότι ιδιώτης σχεδίαζε να αγοράσει ένα από αυτά τα σπίτια για να χτίσει ένα μεγαλύτερο και να το πουλήσει μετά πανάκριβα ως το «σπίτι δίπλα στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ».

Οι πρώην πλέον ιδιοκτήτες των τεσσάρων σπιτιών θα εξακολουθήσουν να μένουν εκεί αλλά με τη μέθοδο leasing, πληρώνοντας δηλαδή κάτι σαν ενοίκιο στον Ζάκερμπεργκ.

Για την ιστορία, ο Ζάρκερμπερκ, έχει περιουσία που φτάνει τα 19 δις δολάρια και διέθεσε για την αγορά του δικού του σπιτιού 7 εκατομμύρια δολάρια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
οπως και να το κανεις, το σπιτι δίπλα απο ΤΑ σπίτια του mark, ακουγεται καλυτερα από το σπιτι δίπλα απο ΤΟ σπιτι του mark. ειναι πιο catchy. ξυπνοπουλι είναι κιαυτος. Jezz