30 εκ. δολάρια έδωσε ο Ζάκερμπεργκ για να πάρει τα γύρω σπίτια

30 εκ. δολάρια έδωσε ο Ζάκερμπεργκ για να πάρει τα γύρω σπίτια Facebook Twitter
4

Στην αγορά τεσσάρων σπιτιών, δίπλα στο δικό του στο Πάλο Αλτο της Καλιφόρνια, προχώρησε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ διαθέτοντας 30 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει το χώρο των αγοραπωλησιών ο 29χρονος ιδρυτής του Facebook προχώρησε σε αυτή την-πανάκριβη-κίνηση, όταν έμαθε ότι ιδιώτης σχεδίαζε να αγοράσει ένα από αυτά τα σπίτια για να χτίσει ένα μεγαλύτερο και να το πουλήσει μετά πανάκριβα ως το «σπίτι δίπλα στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ».

Οι πρώην πλέον ιδιοκτήτες των τεσσάρων σπιτιών θα εξακολουθήσουν να μένουν εκεί αλλά με τη μέθοδο leasing, πληρώνοντας δηλαδή κάτι σαν ενοίκιο στον Ζάκερμπεργκ.

Για την ιστορία, ο Ζάρκερμπερκ, έχει περιουσία που φτάνει τα 19 δις δολάρια και διέθεσε για την αγορά του δικού του σπιτιού 7 εκατομμύρια δολάρια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
οπως και να το κανεις, το σπιτι δίπλα απο ΤΑ σπίτια του mark, ακουγεται καλυτερα από το σπιτι δίπλα απο ΤΟ σπιτι του mark. ειναι πιο catchy. ξυπνοπουλι είναι κιαυτος. Jezz