30 εκ. δολάρια έδωσε ο Ζάκερμπεργκ για να πάρει τα γύρω σπίτια

30 εκ. δολάρια έδωσε ο Ζάκερμπεργκ για να πάρει τα γύρω σπίτια Facebook Twitter
4

Στην αγορά τεσσάρων σπιτιών, δίπλα στο δικό του στο Πάλο Αλτο της Καλιφόρνια, προχώρησε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ διαθέτοντας 30 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει το χώρο των αγοραπωλησιών ο 29χρονος ιδρυτής του Facebook προχώρησε σε αυτή την-πανάκριβη-κίνηση, όταν έμαθε ότι ιδιώτης σχεδίαζε να αγοράσει ένα από αυτά τα σπίτια για να χτίσει ένα μεγαλύτερο και να το πουλήσει μετά πανάκριβα ως το «σπίτι δίπλα στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ».

Οι πρώην πλέον ιδιοκτήτες των τεσσάρων σπιτιών θα εξακολουθήσουν να μένουν εκεί αλλά με τη μέθοδο leasing, πληρώνοντας δηλαδή κάτι σαν ενοίκιο στον Ζάκερμπεργκ.

Για την ιστορία, ο Ζάρκερμπερκ, έχει περιουσία που φτάνει τα 19 δις δολάρια και διέθεσε για την αγορά του δικού του σπιτιού 7 εκατομμύρια δολάρια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
οπως και να το κανεις, το σπιτι δίπλα απο ΤΑ σπίτια του mark, ακουγεται καλυτερα από το σπιτι δίπλα απο ΤΟ σπιτι του mark. ειναι πιο catchy. ξυπνοπουλι είναι κιαυτος. Jezz