30 εκ. δολάρια έδωσε ο Ζάκερμπεργκ για να πάρει τα γύρω σπίτια

30 εκ. δολάρια έδωσε ο Ζάκερμπεργκ για να πάρει τα γύρω σπίτια Facebook Twitter
4

Στην αγορά τεσσάρων σπιτιών, δίπλα στο δικό του στο Πάλο Αλτο της Καλιφόρνια, προχώρησε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ διαθέτοντας 30 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει το χώρο των αγοραπωλησιών ο 29χρονος ιδρυτής του Facebook προχώρησε σε αυτή την-πανάκριβη-κίνηση, όταν έμαθε ότι ιδιώτης σχεδίαζε να αγοράσει ένα από αυτά τα σπίτια για να χτίσει ένα μεγαλύτερο και να το πουλήσει μετά πανάκριβα ως το «σπίτι δίπλα στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ».

Οι πρώην πλέον ιδιοκτήτες των τεσσάρων σπιτιών θα εξακολουθήσουν να μένουν εκεί αλλά με τη μέθοδο leasing, πληρώνοντας δηλαδή κάτι σαν ενοίκιο στον Ζάκερμπεργκ.

Για την ιστορία, ο Ζάρκερμπερκ, έχει περιουσία που φτάνει τα 19 δις δολάρια και διέθεσε για την αγορά του δικού του σπιτιού 7 εκατομμύρια δολάρια.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
οπως και να το κανεις, το σπιτι δίπλα απο ΤΑ σπίτια του mark, ακουγεται καλυτερα από το σπιτι δίπλα απο ΤΟ σπιτι του mark. ειναι πιο catchy. ξυπνοπουλι είναι κιαυτος. Jezz