Η Αρλίν Κάστρο, κόρη του απαγωγέα των τριών γυναικών στο Κλίβελαντ ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Τζίνα ΝτεΧεσούς προτού την απαγάγει ο πατέρας της,  Άριελ Κάστρο. Οι δύο κοπέλες μάλιστα ήταν καλύτερες φίλες…

 

Αρλίν Κάστρο και Τζίνα ΝτεΧεσούς
Αρλίν Κάστρο και Τζίνα ΝτεΧεσούς


Η Αρλίν με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγχώρεση από την καλύτερή της φίλη για τις φρικτές πράξεις του πατέρα της και με λυγμούς είπε ότι ελπίζει σύντομα να δεί τη φίλη της και να τη γνωρίσει στα παιδιά της.

 

 


 


Η Αρλίν δήλωσε στην εκπομπή Good Morning America ότι ποτέ δεν υποψιάστηκε το παραμικρό και ότι δεν μπορούσε καν να φανταστεί ότι η φίλη της ήταν αιχμάλωτη μέσα στο σπίτι μαζί με τις άλλες γυναίκες.H ειρωνία της μοίρας συνεχίζεται, αφού ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της Τζίνα η Αρλίν είχε βρεθεί ξανα καλεσμένη της ίδιας εκπομπής, όπου και διηγήθηκε την τελευταία μέρα που πέρασαν μαζί. Στην εκπομπή εκείνη η Αρλίν είχε ζητήσει από όποιον είχε πληροφορίες για την εξαφάνιση της φίλης της να τις δώσει στις αρχές, χωρίς να υποψιάζεται ότι το κοριτσάκι  ήταν αιχμάλωτο στο σπίτι του πατέρα της.

 

Η εκπομπή από το 2004:

  

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr