Η πιο ψηλή παγόδα στην Ασία έγινε στάχτη

Η πιο ψηλή παγόδα στην Ασία έγινε στάχτη Facebook Twitter
0

Η πιο ψηλή παγόδα στην Ασία καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά πριν από δύο ημέρες. 

Ο 15όροφος βουδιστικός, ξύλινος ναός, που βρισκόταν στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας, κατέρρευσε μετά από το ξέσπασμα της μεγάλης πυρκαγιάς.

Η παγόδα είχε κατασκευαστεί τον 16ο αιώνα, την εποχή της δυναστείας των Μινγκ. Είχε υποστεί ζημιές από έναν σεισμό το 2008 και οι εργασίες ανοικοδόμησης βρίσκονταν σε εξέλιξη, πριν από τη νέα καταστροφή της.

 


Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες επί τέσσερις ώρες, μέχρι να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο τραυματισμό.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM