Σύλληψη δύο υπόπτων στην Τουρκία για το φόνου του αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη

Σύλληψη δύο υπόπτων στην Τουρκία για το φόνου του αμερικανού πρέσβη στη Λιβύη Facebook Twitter
0

Δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη στη Λιβύη, Κρίστοφερ Στίβενς,  βρίσκονται υπό κράτηση στην Τουρκία, όπως μετέδωσε νωρίτερα το Reuters.

Οι δύο άντρες είναι Τυνήσιοι και είχαν αποπειραθεί να εισέλθουν στην Τουρκία χρησιμοποιώντας πλαστά διαβατήρια στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποιο σχόλιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στίβενς και άλλοι τρεις Αμερικανοί σκοτώθηκαν από ένοπλους ισλαμιστές οι οποίοι είχαν εισβάλει στο Αμερικανικό Προξενείο στη Βεγγάζη τον περασμένο μήνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Explainer / Η Βενεζουέλα και οι συνέπειες για Ευρώπη και Ελλάδα

Ο καθηγητής Στρατηγικής Αθανάσιος Πλατιάς εξηγεί γιατί η νέα στρατηγική εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολεμικής φιλελεύθερης διεθνούς τάξης και πώς αυτή επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η σκοτεινή ιστορία της δανικής κυριαρχίας στην Γροιλανδία

Διεθνή / Η σκοτεινή ιστορία της κυριαρχίας των Δανών στη Γροιλανδία

Οι ντόπιοι γνωρίζουν τις υποθέσεις των παιδιών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους και των κοριτσιών που υποβλήθηκαν ακούσια σε τοποθέτηση ενδομήτριου σπειράματος για τον περιορισμό των γεννήσεων στο αχανές νησί.
THE LIFO TEAM
ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM