Μέρκελ και Σουλτς: Μια ισχυρότερη Ευρώπη η απάντηση στον Τραμπ

Μέρκελ και Σουλτς: Μια ισχυρότερη Ευρώπη η απάντηση στον Τραμπ Facebook Twitter
1

«H Eυρώπη είναι η απάντηση. Μια στενότερη συνεργασία των ευρωπαϊκών κρατών, σε όλα τα επίπεδα, είναι η απάντηση στον Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού Kόμματος της Γερμανίας (SPD) Μάρτιν Σουλτς στο πρώτο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ARD, σχολιάζοντας την αποτυχημένη συνάντηση των G7 στην Ταορμίνα.

 Ο κ. Σούλτς τάχθηκε επίσης υπέρ μιας πιο αποφασιστικής στάσης των Ευρωπαίων, απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ. «Κατά του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος θέλει να ταπεινώσει άλλους, ο οποίος παρουσίαζεται ως αυταρχικός ηγεμόνας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Οι καιροί κατά τους οποίους μπορούσαμε να βασιστούμε σε άλλους, έχουν παρέλθει. Το διαπίστωσα τις τελευταίες μέρες. Πρέπει να αγωνιστούμε μόνοι για το μέλλον, ως Ευρωπαίοι, για το πεπρωμένο μας», δήλωσε χθες καταχειροκροτούμενη από δύο χιλιάδες οπαδούς του κόμματός της και η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μόναχο.

   Πηγή: dpa

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM