Μέρκελ και Σουλτς: Μια ισχυρότερη Ευρώπη η απάντηση στον Τραμπ

Μέρκελ και Σουλτς: Μια ισχυρότερη Ευρώπη η απάντηση στον Τραμπ Facebook Twitter
1

«H Eυρώπη είναι η απάντηση. Μια στενότερη συνεργασία των ευρωπαϊκών κρατών, σε όλα τα επίπεδα, είναι η απάντηση στον Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού Kόμματος της Γερμανίας (SPD) Μάρτιν Σουλτς στο πρώτο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ARD, σχολιάζοντας την αποτυχημένη συνάντηση των G7 στην Ταορμίνα.

 Ο κ. Σούλτς τάχθηκε επίσης υπέρ μιας πιο αποφασιστικής στάσης των Ευρωπαίων, απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ. «Κατά του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος θέλει να ταπεινώσει άλλους, ο οποίος παρουσίαζεται ως αυταρχικός ηγεμόνας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Οι καιροί κατά τους οποίους μπορούσαμε να βασιστούμε σε άλλους, έχουν παρέλθει. Το διαπίστωσα τις τελευταίες μέρες. Πρέπει να αγωνιστούμε μόνοι για το μέλλον, ως Ευρωπαίοι, για το πεπρωμένο μας», δήλωσε χθες καταχειροκροτούμενη από δύο χιλιάδες οπαδούς του κόμματός της και η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μόναχο.

   Πηγή: dpa

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Διεθνή / Κίνα: Άνοιξε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο πάγου και χιονιού στον κόσμο

Σε έκταση 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων και με τη χρήση 400.000 κυβικών μέτρων πάγου και χιονιού, το Harbin Ice-Snow World έχει δημιουργήσει ένα μεγαλειώδες «παγωμένο παραμύθι από πάγο και χιόνι» σε πρωτοφανή κλίμακα
THE LIFO TEAM
Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει φυσικό αέριο στην Αίγυπτο αξίας 35 δισ. δολαρίων

Διεθνή / «Ιστορική συμφωνία» πώλησης φυσικού αερίου 35 δισ. δολαρίων στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Νετανιάχου

Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι η συμφωνία αποτελεί αυστηρά εμπορική συναλλαγή, η οποία συνήφθη αποκλειστικά για οικονομικούς και επενδυτικούς λόγους, χωρίς πολιτικά κίνητρα
THE LIFO TEAM