Ο Μαδούρο στέλνει πάνω από 2.600 στρατιώτες στη δυτική Βενεζουέλα

Ο Μαδούρο στέλνει πάνω από 2.600 στρατιώτες στη δυτική Βενεζουέλα Facebook Twitter
0

Στην απόφαση να αναπτυχθούν 2.600 στρατιωτικοί στην πολιτεία Τάτσιρα στα δυτικά της χώρας, στα σύνορα με την Κολομβία, προχώρησε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο για να αντιμετωπίσει περιστατικά λεηλασιών και επιθέσεων εναντίον αστυνομικών τμημάτων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων.

«Διέταξα την ανάπτυξη 2.000 στρατιωτών και 600 στελεχών των ειδικών δυνάμεων» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Βλαντιμίρ Παντρίνο Λόπες, στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο VTV.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έλαβε την απόφαση αυτή έπειτα από αίτημα του προέδρου Μαδούρο.

Η Βενεζουέλα συγκλονίζεται από τις αρχές Απριλίου από αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν χάσει την ζωή τους 42 άνθρωποι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Εργάτες από το Μπανγκλαντές πήγαν για δουλειά στη Ρωσία και κατέληξαν στο μέτωπο της Ουκρανίας

Αντέδρασαν και ζήτησαν να αποχωρήσουν, αλλά αξιωματικοί τους απείλησαν με φυλάκιση, σωματική κακοποίηση ή ακόμη και θάνατο, αν αρνηθούν να εκτελέσουν εντολές
THE LIFO TEAM