Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ντουτέρτε στην Ουάσινγκτον

Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ντουτέρτε στην Ουάσινγκτον Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο τον αμφιλεγόμενο πρόεδρο των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν χθες,Σάββατο.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, επίσης, τις ανησυχίες για τη Βόρεια Κορέα, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο.

Ο Λευκός Οίκος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την επικείμενη συνάντηση στην Ουάσινγκτον, ανέφερε, ωστόσο, ότι ο Τραμπ θέλει να επισκεφτεί τον Νοέμβριο της Φιλιππίνες στο πλαίσιο δύο συνόδων κορυφής με άλλες χώρες της Ασίας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Ντουτέρτε απηύθυνε εκκληση στις ΗΠΑ να δείξουν αυτοσυγκράτηση και «να μην πέσουν στην παγίδα» του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν , προειδοποιώντας ότι ο τελευταίος θέλει να φέρει το «τέλος του κόσμου».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Διεθνή / Ελληνοαμερικανός μετεωρολόγος για κακοκαιρία στις ΗΠΑ: «Είχαν χρόνια να ζήσουν κάτι τέτοιο»

Οι αρχές προειδοποιούν ότι το κρύο θα συνεχιστεί καθ’ όλη την εβδομάδα και σε ορισμένες περιοχές των κεντρικών ΗΠΑ τα θερμόμετρα μπορεί να δείξουν ακόμη και -45°C
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Διεθνή / Κακοκαιρία σαρώνει τις ΗΠΑ: Χωρίς ρεύμα πάνω από 670.000 σπίτια, χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων

Συνολικά, 17 πολιτείες έχουν κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κακοκαιρίας, καθώς το κύμα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με χιόνι, χαλάζι, παγωμένη βροχή και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
THE LIFO TEAM