Αντιδράσεις για τον Νάιτζελ Φάρατζ που ποζάρει όλο υπερηφάνεια στο Facebook κρατώντας έναν τεράστιο κόκκινο τόνο

Αντιδράσεις για τον Νάιτζελ Φάρατζ που ποζάρει όλο υπερηφάνεια στο Facebook κρατώντας έναν τεράστιο κόκκινο τόνο Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία η ανάρτηση φωτογραφίας στο Facebook του βρετανού ευρωσκεπτικιστή πολιτικού, Νάιτζελ Φάρατζ, στην οποία φαίνεται να κρατά έναν κόκκινο τόνο που μόλις έχει ψαρέψει.

 

Ο βρετανός πολιτικός, πολέμιος της ΕΕ και υπέρμαχος του Brexit, ανήρτησε τη φωτογραφία αυτή στη διάρκεια ψαρέματος στην Αδριατική το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ιδιαίτερα ενοχλημένος όμως ο ιταλικός Τύπος τον κατηγορεί ότι προφανώς έχει παραπλανηθεί από τις συνέπειες του Brexit και αγνοεί την εγκυρότητα των κανόνων της ΕΕ σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύεται την περίοδο αυτή η αλιεία τόνου.

 

Αναφέρει μάλιστα και την περίπτωση ενός ιταλού ψαρά, ο οποίος δεν είχε την ίδια τύχη με τον βρετανό πολιτικό. Ο εν λόγω ψαράς πιάστηκε από το λιμεναρχείο της Σαβόνα καθώς είχε αλιεύσει τόνο ενώ απαγορεύεται αυτήν την περίοδο. Ο ψαράς αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων ευρώ ενώ δεν είχε ούτε την ευκαιρία να παρηγορηθεί με μία φωτογραφία του στο Facebook όπως έκανε ο Φάρατζ.

 

Πηγή: Il Messaggero/AΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Εργάτες από το Μπανγκλαντές πήγαν για δουλειά στη Ρωσία και κατέληξαν στον μέτωπο της Ουκρανίας

Αντέδρασαν και ζήτησαν να αποχωρήσουν, αλλά αξιωματικοί τους απείλησαν με φυλάκιση, σωματική κακοποίηση ή ακόμη και θάνατο, αν αρνηθούν να εκτελέσουν εντολές
THE LIFO TEAM
ΙΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / EE και Ινδία έκλεισαν «τη μητέρα όλων των συμφωνιών»: Ελεύθερο εμπόριο μετά από 19 χρόνια διαπραγματεύσεων

Η συμφωνία αφορά εμπορικές ροές μεταξύ της ΕΕ και της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, με τις δύο πλευρές να συνδέουν το οικονομικό σκέλος με στενότερη συνεργασία σε τομείς ασφάλειας
THE LIFO TEAM