Καναδάς: Το γραφείο του Τρουντό απαιτεί από το κανάλι Fox να ανακαλέσει tweet

Καναδάς: Το γραφείο του Τρουντό απαιτεί από το κανάλι Fox να ανακαλέσει tweet Facebook Twitter
0

Το γραφείο του πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τρουντό απαίτησε χθες από το τηλεοπτικό κανάλι των Ηνωμένων Πολιτειών Fox News να ανακαλέσει ή να ενημερώσει ένα tweet σύμφωνα με το οποίο ο ένοπλος που σκότωσε έξι άτομα σε μουσουλμανικό τέμενος του Κεμπέκ είναι μαροκινής καταγωγής, διότι ο ύποπτος στην πραγματικότητα είναι Γαλλο-Καναδός.

 

Η διευθύντρια του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Κέιτ Πέρτσες, είπε ότι το tweet της Δευτέρας προσβάλλει τα θύματα "με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, την διεξαγωγή πολιτικών παιχνιδιών με βάση την ταυτότητα, και τη διαιώνιση του φόβου και της διάσπασης μέσα στις κοινότητές μας".

 

Δεν κατέστη δυνατή η άμεση επικοινωνία με εκπρόσωπο του Fox News για δηλώσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM