Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Άνδρας παραβίασε την ασφάλεια

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Άνδρας παραβίασε την ασφάλεια Facebook Twitter
0


Τμήματα του τερματικού σταθμού 1 στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης έχουν εκκενωθεί μετά την είσοδο ενός επιβάτη στην αίθουσα αναχωρήσεων του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος ασφαλείας από τον οποίο περνούσε, ανακοίνωσε η Fraport, η διαχειρίστρια εταιρία του αερολιμένα.

  

"Η ομοσπονδιακή αστυνομία, συνεπώς, εκκένωσε τα τμήματα Α και Α+ του τερματικού σταθμού και οι επιβάτες θα περάσουν ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας", σύμφωνα με την Fraport.

Η εκπρόσωπος της Fraport πρόσθεσε ότι η παραβίαση αυτή της ασφάλειας μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων στον αεροδρόμιο αυτό, που είναι η έδρα της γερμανικής εταιρίας Lufthansa.

 Terminals A & Z in Frankfurt airport being evacuated for unknown reasons pic.twitter.com/ZEfqavmuPt

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η Κίνα ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν

Διεθνή / Η Κίνα ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν

Με την κωδική ονομασία «Justice Mission 2025», οι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες αφότου οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την πώληση ενός από τα μεγαλύτερα πακέτα οπλισμού προς την Ταϊβάν, αξίας 11 δισ. δολαρίων
THE LIFO TEAM