Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Άνδρας παραβίασε την ασφάλεια

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Άνδρας παραβίασε την ασφάλεια Facebook Twitter
0


Τμήματα του τερματικού σταθμού 1 στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης έχουν εκκενωθεί μετά την είσοδο ενός επιβάτη στην αίθουσα αναχωρήσεων του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος ασφαλείας από τον οποίο περνούσε, ανακοίνωσε η Fraport, η διαχειρίστρια εταιρία του αερολιμένα.

  

"Η ομοσπονδιακή αστυνομία, συνεπώς, εκκένωσε τα τμήματα Α και Α+ του τερματικού σταθμού και οι επιβάτες θα περάσουν ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας", σύμφωνα με την Fraport.

Η εκπρόσωπος της Fraport πρόσθεσε ότι η παραβίαση αυτή της ασφάλειας μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων στον αεροδρόμιο αυτό, που είναι η έδρα της γερμανικής εταιρίας Lufthansa.

 Terminals A & Z in Frankfurt airport being evacuated for unknown reasons pic.twitter.com/ZEfqavmuPt

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM