Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Άνδρας παραβίασε την ασφάλεια

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Άνδρας παραβίασε την ασφάλεια Facebook Twitter
0


Τμήματα του τερματικού σταθμού 1 στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης έχουν εκκενωθεί μετά την είσοδο ενός επιβάτη στην αίθουσα αναχωρήσεων του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος ασφαλείας από τον οποίο περνούσε, ανακοίνωσε η Fraport, η διαχειρίστρια εταιρία του αερολιμένα.

  

"Η ομοσπονδιακή αστυνομία, συνεπώς, εκκένωσε τα τμήματα Α και Α+ του τερματικού σταθμού και οι επιβάτες θα περάσουν ξανά από τον έλεγχο ασφαλείας", σύμφωνα με την Fraport.

Η εκπρόσωπος της Fraport πρόσθεσε ότι η παραβίαση αυτή της ασφάλειας μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων στον αεροδρόμιο αυτό, που είναι η έδρα της γερμανικής εταιρίας Lufthansa.

 Terminals A & Z in Frankfurt airport being evacuated for unknown reasons pic.twitter.com/ZEfqavmuPt

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM