Σιάτλ: Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε νεανικό πάρτι - Ο δράστης συνελήφθη

Σιάτλ: Τρεις νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε νεανικό πάρτι - Ο δράστης συνελήφθη Facebook Twitter
0

Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματισμένος είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός μετά από πυροβολισμούς σε πάρτι σε σπίτι στην περιοχή Mukilteo στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ ένας ύποπτος έχει συλληφθεί ενώ εκφράζονται φόβοι για περισσότερα θύματα καθώς στο σπίτι εκείνη την ώρα βρίσκονταν περίπου 15-20 άτομα, νεαρά στην πλειοψηφία τους, καθώς επρόκειτο για σχολικό ή κολεγιακό πάρτι. Μάλιστα στο σημείο έσπευσαν άμεσα και πολλοί γονείς αναζητώντας τα παιδιά τους. 


«Η κοινότητά μας βιώνει μια μεγάλη απώλεια σήμερα» αναφέρει η δήμαρχος της περιοχής και συμπληρώνει «υπήρχαν πολλοί νέοι άνθρωποι σήμερα που είδαν και άκουσαν πράγματα που κανένας δεν θα έπρεπε να βιώσει».

Το όπλο με το οποίο ο δράστης προκάλεσε το μακελειό είναι τουφέκι ενώ τα αίτια που προκάλεσαν την πράξη του παραμένουν άγνωστα. 


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM