Ανατρεπτικές αποκαλύψεις για το μακελειό στο Ορλάντο - Ο Ματίν ήταν πελάτης του γκέι κλαμπ και μιλούσε με ομοφυλόφιλους μέσω gay app

Ανατρεπτικές αποκαλύψεις για το μακελειό στο Ορλάντο - Ο Ματίν ήταν πελάτης του γκέι κλαμπ και μιλούσε με ομοφυλόφιλους μέσω gay app Facebook Twitter
Ένας ανώνυμος συμμαθητής του από την αστυνομική ακαδημία, φέρεται να είπε στην Palm Beach Post ότι ο Ομάρ ήταν ομοφυλόφιλος και ότι είχαν πάει μαζί σε διάφορα γκέι μπαρ και του είχε ζητήσει ραντεβού.
16

 

Πολλαπλές μαρτυρίες και αποκαλύψεις που περιπλέκουν και ίσως ανατρέψουν τα έως τώρα δεδομένα για την υπόθεση του μακελειού στο Ορλάντο, έρχονται στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες.

Ο 29χρονος Όμαρ Ματίν, ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε gay club στο Ορλάντο των ΗΠΑ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 49 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 50 φέρεται να ήταν θαμώνας του Pulse και κάποιοι ισχυρίζονται πως ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος.

Μαρτυρίες για τον 29χρονο, τον θέλουν να έχει επισκεφθεί το κλαμπ αρκετές φορές στο παρελθόν και κάποιοι σημειώνουν πως είχε περίεργη συμπεριφορά. Toυλάχιστον τέσσερις μάρτυρες έχουν δηλώσει στην εφημερίδα Orlando Sentinel πως θυμούνται με σιγουριά να έχει περάσει δεκάδες βραδιές στο γκέι κλαμπ και κάποιοι λένε πως ήταν μοναχικός και ήσυχος, αλλά υπήρξαν και φορές που είχε μεθύσει και είχε απομακρυνθεί από το χώρο. Μια από τις περφόρμερς του κλαμπ αναφέρει πως ο Ομάρ πήγαινε εκεί για τουλάχιστον τρία χρόνια και πως τον είχε ακούσει να λέει διάφορα πράγματα για τον πατέρα του και την οικογένειά του.

 

Την ίδια ώρα, ένας ανώνυμος συμμαθητής του από την αστυνομική ακαδημία, φέρεται να είπε στην Palm Beach Post ότι ο Ομάρ ήταν ομοφυλόφιλος και ότι είχαν πάει μαζί σε διάφορα γκέι μπαρ και του είχε ζητήσει ραντεβού. Ο συμμαθητής από το σχολή του δήλωσε πως πιστεύει πως ήταν ομοφυλόφιλος που απλά έκρυβε τον προσανατολισμό του από την οικογένειά του.

Άλλες μαρτυρίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Los Angeles Times θέλουν τον δράστη να επικοινωνεί με άντρες μέσω του γκέι app για ραντεβού "Jack'd." για πάνω από ένα χρόνο. Τις παραπάνω μαρτυρίες εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με την εφημερίδα. Η Daily Mail μεταδίδει πως και η πρώην γυναίκα του δράστη άφησε αιχμές για τον 29χρονο και σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε μαζί με τον τωρινό σύντροφό της σε Μέσα της Βραζιλίας. Η Sitora Yusufiy και ο Marcio Dias φέρονται να δηλώνουν πως υπήρχαν υποψίες για ομοφυλοφιλικές τάσεις του Ομάρ και πως στο παρελθόν ο πατέρας του είχε αναφερθεί υποτιμητικά σε αυτό. 

 

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Έχει ενδιαφέρον τι συμβαίνει όταν υπερθεματίζεις πάνω στην έννοια του θύματος. Δεν εξαφανίζεται η βία, όπως ήλπιζε η πολιτική ορθότητα. Η βία παραμένει, απλώς εξαφανίζεται ο θύτης! Γίνεται κι αυτός θύμα που επικαλείται τη δική του καταπίεση.
Υπάρχει ενδεχόμενο όλες οι νέες μαρτυρίες να είναι φτιαχτές για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη ότι δεν ήταν τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Αμερικής.Με αυτές τις νέες μαρτυρίες επίσης ρίχνουν το βάρος στην LGBT κοινότητα σαν να λένε: "κοιτάξτε, ένας δικός σας το έκανε".
Πέφτω απ'τα σύννεφα...Η ποινική αντιμετώπιση της ρητορικής μίσους στο δημόσιο λόγο και από ανθρώπους με επιρροή είναι απαραίτητο βήμα που έπρεπε να είχε γίναι εδώ και πολλά χρόνια. Απαραίτητη για την υγιή ψυχική ανάπτυξη και, συνεπώς, την απο-αυτοενοχοποίηση των ομοφυλόφιλων, που θα σώσει ζωές. Τόσο τις δικές τους όσο και των γύρω τους. Πότε θα βρεθούν οι ηγέτες που θα το τολμήσουν;
Σύμφωνοι. Απλως καποιος θα πρέπει υοτε να ορίσει ακριβως τί θεωρείται ρητορικη μισους και καπου εδω αντιλαμβανεσαι πως το πραγμα θα ξεφυγει συντομα απο την κοινη λογική και θα γινει ολοκληρωτικο απο την αναποδη.
"Την ίδια ώρα, ένας ανώνυμος συμμαθητής του από την αστυνομική ακαδημία"Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ήταν στην αστυνομική ακαδημία. ... Οι άνθρωποι δεν θα γλυτωναν ούτως ή άλλως. ...
Ο πατέρας του δράστη -που παρουσιάστηκε ως αθώα περιστερά και καταδίκασε τη πράξεις του γιου του "σε περίοδο Ραμαζανιού"- φαίνεται να φέρει όλο και μεγαλύτερη ευθύνη για τον γιο που μεγάλωσε.Καταδίκασε εξάλλου την επίθεση όχι επειδή πρόκειται για αθώα θύματα, αλλά γιατί "την τιμωρία θα την αναλάμβανε ο Θεός", χωρίς να χρειαστεί να λερώσουν οι ίδιοι τα χέρια τους και να έχουν τρεχάματα με την αστυνομία.Ένα παιδί με πολύ προβληματικό ψυχικό κόσμο, είχε προφανώς ανάγκη από τεράστια αποθέματα κατανόησης, αποδοχής, και ψυχολογικής στήριξης.Αντ'αυτού, τι βρήκε από την οικογένειά του; Κηρύγματα μίσους, καταπίεση και αποστροφή προς κοινωνικές ομάδες, σε μία από τις οποίες λογικά ανήκε και ο ίδιος. Μίσος για τον εαυτό του - και τελικά όλους όσοι του έμοιαζαν.
Ασε μας βρε Αιρις. Ολοι οσοι καταπιεζονται παιρνουν ενα αυτοματο και καθαριζουν κοσμο;Ενα χαλασμενο μυαλο ητανε. Σπασανε τα φρενα, απλα. Μια μηχανη ειμαστε και καμμια φορα χαλαει. Χωρις να ξερουμε τιποτα βρηκαμε τον ενοχο και τον υπευθυνο...
Το ξέρεις βέβαια πως αυτό μπορεί να πάει όσο πίσω θες. Γιατί και ο πατέρας του μπορεί να είχε ανάγκη από κατανόηση που δεν βρήκε. Είναι η θεωρία που μας θέλει όλους θύματα των άλλων.
Υπάρχουν καί θύτες καί θύματα. Υπάρχουν. Εδώ ο συγκεκριμένος έγινε από το ένα το άλλο. Αυτό συνέβη. Και όχι, δεν καθαρίζουν κόσμό ΟΛΟΙ οι καταπιεσμένοι.
Και τελικα να δειτε που δε θα ηταν καν τζιχαντιστης, αλλα του σαλεψε και αρχισε να σκοτωνει στο ονομα του isis και οι αλλοι απλα αρπαξαν την ευκαιρια και ειπαν οτι αυτοι το εκαναν.