Ερντογάν: Oι δυνάμεις ασφαλείας έχουν σκοτώσει 7.600 Κούρδους αντάρτες από το 2015

Ερντογάν: Oι δυνάμεις ασφαλείας έχουν σκοτώσει 7.600 Κούρδους αντάρτες από το 2015 Facebook Twitter
0

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας έχουν σκοτώσει 7.600 Κούρδους αυτονομιστές αντάρτες από την 20ή Ιουλίου 2015 μέχρι σήμερα τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγί Ερντογάν, αναφερόμενος στην ημερομηνία που το εκτός νόμου Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) τερμάτισε τη διετή μονομερή εκεχειρία που είχε κηρύξει.

«Η τρομοκρατική οργάνωση γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της. Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί της που είχαν στόχο να διχάσουν το έθνος έσκασαν στα χέρια της», ανέφερε ο Ερντογάν σε μια ομιλία του που μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά με ακροατήριο οικείους των μελών των υπηρεσιών ασφαλείας που έχασαν τη ζωή τους στη σύρραξη.

«Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις μας με αποφασιστικότητα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM