Ερντογάν: Oι δυνάμεις ασφαλείας έχουν σκοτώσει 7.600 Κούρδους αντάρτες από το 2015

Ερντογάν: Oι δυνάμεις ασφαλείας έχουν σκοτώσει 7.600 Κούρδους αντάρτες από το 2015 Facebook Twitter
0

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Τουρκίας έχουν σκοτώσει 7.600 Κούρδους αυτονομιστές αντάρτες από την 20ή Ιουλίου 2015 μέχρι σήμερα τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγί Ερντογάν, αναφερόμενος στην ημερομηνία που το εκτός νόμου Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) τερμάτισε τη διετή μονομερή εκεχειρία που είχε κηρύξει.

«Η τρομοκρατική οργάνωση γνώρισε τη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της. Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί της που είχαν στόχο να διχάσουν το έθνος έσκασαν στα χέρια της», ανέφερε ο Ερντογάν σε μια ομιλία του που μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά με ακροατήριο οικείους των μελών των υπηρεσιών ασφαλείας που έχασαν τη ζωή τους στη σύρραξη.

«Θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις μας με αποφασιστικότητα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Προσφέρεται να ανοίξει ξανά τα Στενά του Ορμούζ αν οι ΗΠΑ άρουν τον αποκλεισμό τους

Η πρόταση του Ιράν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ με αντάλλαγμα την άρση του αμερικανικού αποκλεισμού και τον τερματισμό του πολέμου εντείνει το γεωπολιτικό αδιέξοδο και προκαλεί νέα αναταραχή στις διεθνείς αγορές ενέργειας
THE LIFO TEAM
Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Ο Ζόχραν Μαμντάνι βάζει μια queer αρχειονόμο να φυλάξει τη μνήμη της Νέας Υόρκης

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ζόχραν Μαμντάνι, διόρισε τη Σον(τά) Σμιθ-Κρουζ στην υπηρεσία που διαχειρίζεται τα δημοτικά αρχεία της πόλης, σε μια περίοδο όπου η ιστορική μνήμη και η πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα έχουν μετατραπεί σε πεδίο πολιτικής σύγκρουσης.
THE LIFO TEAM