Απεργία την Πρωτομαγιά

Ημέρα απεργίας και συγκεντρώσεων

Ημέρα απεργίας και συγκεντρώσεων Facebook Twitter
0

Πολλοί τομείς θα υπολειτουργήσουν ή θα δε λειτουργήσουν καθόλου σήμερα Πέμπτη, ημέρα της πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν στις δημόσιες υπηρεσίες, σε σχολεία, νοσοκομεία, ταμεία, ΔΕΚΟ, αεροδρόμια και λιμάνια, όπως και στις μετακινήσεις.

Στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

Δεν θα κυκλοφορήσουν οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, ενώ το μετρό δεν θα δρομολογείται για το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

-Τα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν επίσης για όλο το 24ωρο.

-Στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Το Μετρό θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί και οι συρμοί της μπλε γραμμής θα πηγαίνουν μέχρι το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας». Από τις 9 το πρωί θα λειτουργήσουν επίσης Ηλεκτρικός και Τραμ.  

Με απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν  κλειστά, όπως και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ.

Κλειστά θα είναι και τα περίπτερα.  

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και η ΠΝΟ, με αποτέλεσμα όλα τα πλοία να μείνουν δεμένα στα λιμάνια.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προσανατολίζονται σε στάση εργασίας από 10 π.μ. έως 1 μ.μ


Οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν απεργιακό συλλαλητήριο στις 11.00, στο Πεδίον του Άρεως. Ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ