ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Άγριο έγκλημα στην Κορινθία: Δολοφόνησε τη σύζυγό του με σφυρί και μαχαίρι

Άγριο έγκλημα στην Κορινθία: Δολοφόνησε τη σύζυγό του με σφυρί και μαχαίρι Facebook Twitter
0

Κυνικός και ψύχραιμος φέρεται να εμφανίστηκε στην προανακριτική απολογία του ο 71χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στο εξοχικό τους Σοφικό Κορινθίας, χτυπώντας την με σφυρί και μαχαίρι.

Ο δράστης έθαψε τη σύζυγό του στον οικογενειακό τους τάφο και στη συνέχεια δήλωσε την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας όπου κατοικεί.

Όπως αναφέρει το τοπικό site «Korinthostv.gr», το έγκλημα αποκαλύφθηκε έπειτα από τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο συνταξιούχος οδηγός ταξί, ο οποίος ανέφερε άλλη ημέρα εξαφάνισης στους αστυνομικούς και άλλη στην 44χρονη κόρη του.

Όταν, τελικά, ομολόγησε στους αστυνομικούς, είπε ότι αποφάσισε να σκοτώσει την 70χρονη γυναίκα του μετά από έναν καυγά χωρίς σοβαρή αιτία.

Στην προανακριτική απολογία του φέρεται να περιέγραψε με πρωτοφανή ψυχρότητα πώς πήγε στην αποθήκη του εξοχικού, πήρε ένα σφυρί και την χτύπησε με αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού ενώ εκείνη καθόταν σε μια καρέκλα και στη συνέχεια την μαχαίρωσε δυο φορές στο λαιμό με ένα μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα.

Μάλιστα, φαίνεται πως είχε οργανώσει εκ των προτέρων τη δολοφονία, καθώς είχε αγοράσει το νάιλον με το οποίο τύλιξε τη σορό της άτυχης γυναίκας με σκοπό να το μεταφέρει στον οικογενειακό της τάφο.

Όπως είπε, είχε αποφασίσει να θάψει την άτυχη σύζυγό του εκεί για να αποφύγει τα έξοδα της κηδείας. Περιέγραψε, επίσης, με λεπτομέρειες πώς έσυρε τη ταφόπλακα, έβγαλε την οστεοθήκη με τα οστά των πεθερικών του, πέταξε μέσα τη σορό και την έβαλε ξανά από πάνω.

Σύμφωνα, πάντα, με τα όσα γράφει το «Korinthostv», o 71χρονος είχε αποφασίσει αρχικά να μην δηλώσει την εξαφάνισή της, αλλά τον έπεισε ένας οικογενειακός του φίλος πρώην αστυνομικός τον οποίο συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς του και του μίλησε για την εξαφάνιση.

Ο 71χρονος αρνήθηκε να αποκαλύψει στους αστυνομικούς το λόγο που είχε καυγαδίσει με την γυναίκα του και τον έκανε να προβεί στην αποτρόπαια πράξη του. Υποστήριξε, ωστόσο, ότι είχαν από χρόνια συνεχείς διαπληκτισμούς, ενώ όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βορειοανατολικής Αττικής τον ρώτησαν αν αντιλαμβάνεται ότι θα πάει στη φυλακή, είπε ότι βρισκόταν στη φυλακή επί 40 χρόνια.

Πηγή: Korinthostv.gr

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ