Άστοχη και λανθασμένη» χαρακτήρισε σήμερα την δήλωση του Μανώλη Γλέζου ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης . «Σε κάθε περίπτωση δεν θα σταματήσουμε να τιμάμε και να σεβόμαστε τον Μανώλη Γλέζο, αλλά ήταν άστοχη και λανθασμένη η δήλωσή του» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

«Βλέπουμε ότι η κυβέρνηση σταδιακά πετυχαίνει νίκες, δεν μπορεί μέσα σε 3 εβδομάδες να αλλάξουμε τα πάντα, δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι (...) μέσα σε αυτές τις 3 εβδομάδες καταφέραμε όσα δεν κατάφεραν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις σε 5 χρόνια, δεν κερδίσαμε τον πόλεμο, αλλά η κυβέρνηση βάζει τις βάσεις που επιζητά ο Μανώλης Γλέζος, εμείς και η κοινωνία... Ο Μανώλης Γλέζος λέει αγωνίες που υπάρχουν στο μυαλό μας, απαντώ με μεγάλο σεβασμό στους αγώνες του, είμαστε στην αρχή μιας σκληρής διαπραγμάτευσης.»

 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Eurogroup της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για σθεναρή διαπραγματευτική στάση της κυβέρνησης, και για συμφωνία με πολλά κέρδη.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε και στη ΝΔ αναφέροντας ότι «καταρρέει το οικοδόμημα που είχαν φτιάξει... Δέχονταν παθητικά και στωικά όλες τις αποφάσεις στα Eurogroup... Eμείς κατακτάμε πράγματα αδιανόητα για τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ο κόσμος γνωρίζει».

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr