Κυβερνητικές πηγές: Χρήσιμη μια συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν

Κυβερνητικές πηγές: Χρήσιμη μια συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi
0

Τη βούληση του Έλληνα πρωθυπουργού για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Τουρκία σε ανώτατο επίπεδο υπενθύμισαν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Μία ενδεχόμενη συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών είναι χρήσιμη, αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές, λέγοντας, ωστόσο πως δεν θα πρέπει να αποτελεί είδηση.

«Θα πρέπει να πάψει να αποτελεί είδηση ότι συναντιούνται οι ηγέτες δύο γειτονικών χωρών. Το κλίμα που δημιουργείται είναι θετικό και, εφόσον διατηρηθεί, μια τέτοια συνάντηση είναι χρήσιμη» λένε χαρακτηριστικά.

Ερντογάν: Είμαι θετικός σε συνάντηση με τον Μητσοτάκη 

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε θετικός σε μία συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Συνεχίζονται τόσο οι διμερείς οι επαφές μας, όσο και η υπόλοιπη επικοινωνία μας. Σε όλες αυτές τις επαφές το θέμα της συνάντησης με την Ελλάδα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι κάτι που το αντιμετωπίζουμε θετικά. Είπαμε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε» είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει φιλοκυβερνητική Sabah.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ