ΑΠΟΨΕΙΣ

O Καμμένος σχολίασε στο Twitter τις αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

O Καμμένος σχολίασε στο Twitter τις αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

O Πάνος Καμμένος τοποθετήθηκε για τις αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

«Συγχαρητήρια στους νέους Αρχηγούς Επιτελείων. Τεράστια απώλεια για το Στράτευμα ο Αντιστράτηγος Στεφανής έως τώρα ΑΓΕΣ. Καλή επιτυχία στο έργο αυτών που παραλαμβάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φεύγουν. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα μαζί σας. Η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας», έγραψες ο μέχρι πρότινος υπουργός Άμυνας στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως χθες το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε πως τη θέση του Ευάγγελου Αποστολάκη ως αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) θα πάρει ο αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, μέχρι σήμερα Α/ΓΕΑ. 

Αρχηγός ΓΕΣ αναλαμβάνει ο αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς και αρχηγός ΓΕΑ ο αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης. Επίσης, αποφασίστηκε η παράταση της θητείας του ΑΓΕΝ αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη για ένα χρόνο.

Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε και την παράταση για ένα έτος της θητείας του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, αντιναυάρχου Σταμάτιου Ράπτη.

Πολιτική
3

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM