Απεργία την Πρωτομαγιά

Τσίπρας: Eικόνα ασύμμετρου φαινομένου - Μας περιμένει μία δύσκολη νύχτα

Τσίπρας: Eικόνα ασύμμετρου φαινομένου - Μας περιμένει μία δύσκολη νύχτα Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Για «εικόνα ασύμμετρου φαινομένου» και για δύσκολη νύχτα για την Αθήνα και την Ελλάδα έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του από το κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής.

«Μας περιμένει μία δύσκολη νύχτα» ανέφερε, περιγράφοντας την κατάσταση στην Αττική, ενώ γνωστοποίησε πως επιχειρούν πάνω από 600 πυροσβέστες με πάνω από 300 οχήματα.

Όπως εξήγησε, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τρία μεγάλα μέτωπα: Στον Κάλαμο, το οποίο βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, στην Κινέτα, το οποίο είναι ανεξέλεγκτο και στον Νέο Βουτζά, όπου δίνεται και η μεγαλύτερη έμφαση, καθώς υπάρχουν εγκλωβισμένοι πολίτες.

«Η κατάσταση στην Αττική είναι εκτός ελέγχου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας όμως διαβεβαίωσε ότι όλα τα σώματα είναι σε πλήρη συντονισμό, και απηύθυνε έκκληση ώστε «να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

«Πρέπει να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, καθώς υπάρχουν πολίτες που βρίσκονται σε κίνδυνο» πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «αυτό που προέχει δεν είναι οι περιουσίες, αλλά η ανθρώπινη ζωή». «Τα υλικά ξαναγίνονται, οι ανθρώπινες ζωές, όχι» τόνισε.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εγρήγορση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Όλοι πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους» ανέφερε και κατέστησε σαφές ότι «τώρα δεν είναι αποτιμήσεων, αλλά ώρα μάχης».

Καταλήγοντας, ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε πυροσβέστες και εθελοντές για την αυτοθυσία που έδειξαν.

Τσίπρας: Eικόνα ασύμμετρου φαινομένου - Μας περιμένει μία δύσκολη νύχτα Facebook Twitter
EUROKINISSI

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα, από τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, λόγω της πύρινης λαίλαπας στην Αττική.

Ο κ. Τσίπρας έφθασε στο Συντονιστικό κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής όπου τον υποδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Τόσκας και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους υπουργούς Π. Σκουρλέτη, Χρ. Σπίρτζη Σ.Φάμελλο, Ν.Τόσκα, Π.Πολάκη και Δ Τζανακόπουλο.

Πολιτική
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Όταν το 2007 ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε τη ΝΔ για την ασύμμετρη απειλή που σήμερα επικαλείται.http://www.mononews.gr/politics/home-politics/otan-o-siriza-katigorouse-tin-kivernisi-gia-tin-asimmetri-apili-pou-simera-epikalite