Επιμένει ο Καμμένος στο Σκοπιανό: Η συμφωνία δεν θα εφαρμοστεί ποτέ

Επιμένει ο Καμμένος στο Σκοπιανό: Η συμφωνία δεν θα εφαρμοστεί ποτέ Facebook Twitter
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
0

«Η Τουρκία έχει πιεστεί διεθνώς πολύ στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για παραλογισμό», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέφερε στους δημοσιογράφους το κλίμα που εισέπραξε στις διμερείς επαφές που είχε, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, με τους ομολόγους του των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτή δεν θα εφαρμοστεί ποτέ κι αυτό διότι ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ, ούτε από το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα.

«Μπορεί να μαζεύουν προσκλήσεις και να φωτογραφίζονται, αλλά στο ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να μπουν όσο χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε ως εξής: «Όσο δεν έρχεται το Σκοπιανό στη Βουλή, μην περιμένετε εκλογές, θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Σε ερώτηση για την επίθεση της ΝΔ εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Εθνικής Άμυνας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία, ο Πάνος Καμμένος σχολίασε: «Να στείλουν τη Ντόρα να κάνει μνημόσυνο στον Χότζα...».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM
Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Πολιτική / Μητσοτάκης: Θα ζητήσω ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις διαφορετικές τιμές από τις πολυεθνικές

Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν δεν πειστούμε πως η Βόρεια Μακεδονία τη σέβεται - Έχουμε αφήσει πίσω μας την ένταση και συζητούμε χωρίς το δάχτυλο στη σκανδάλη, δήλωσε ο πρωθυπουργός για την Τουρκία
NEWSROOM