ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μητσοτάκης: Νόμπελ πολιτικής απάτης στον Τσίπρα

Μητσοτάκης: Νόμπελ πολιτικής απάτης στον Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανέβασε τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης για το Σκοπιανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Βουλή.

Η αρνητική ψήφος στην πρόταση δυσπιστίας σημαίνει εθνική υποχώρηση, τόνισε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, που κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ για «πρωτοφανή οπισθοχώρηση» από την εθνική γραμμή.

Όπως δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ θα επιτρέψει στους πολίτες της ΠΓΔΜ να αναγνωρίζονται ως Μακεδόνες «από όλους».

«Επειδή κάτι διαβάζω για Νόμπελ Ειρήνης, εδώ σας αξίζει το Νόμπελ πολιτικής απάτης», είπε χαρακτηριστικά. 

Προειδοποιώντας πως από την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες, θα προκύψουν τετελεσμένα που δεν θα μπορούν να αρθούν αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε ενδεικτικά στην διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ότι «έψαχνε για μία λύση με κάθε τρόπο, χωρίς τακτική ή κόκκινες γραμμές».


Ασχολίαστη δεν έμεινε ούτε και η χρονική σύμπτωση της ψήφισης «ενός "τέταρτου μνημονίου" και της διαδικασίας express στο σκοπιανό», κατά τον αρχηγό της ΝΔ.


Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα συμψηφισμού των εντυπώσεων και αναρωτήθηκε αν με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται μία κάλυψη των δεσμεύσεων προς τους εταίρους («μείωση αφορολόγητου, μειώσεις στις συντάξεις, και αυξήσεις στις εισφορές») με τις αντιδράσεις για το Σκοπιανό.

Από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο «ο κ. Τσίπρας να υλοποιεί τις ατζέντες άλλων, που τον βρήκαν "εύκολο" να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της ΝΔ προειδοποίησε την κυβέρνηση πως για το Σκοπιανό «έχουν άποψη όλοι οι Έλληνες» και τόνισε ότι «από αύριο η Ιστορία θα γράψει ότι ο Τσίπρας είπε ναι σε όλα αυτά που όλοι οι προκάτοχοί του είχαν πει όχι».

Πολιτική
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM