O Mr. Bean Αρχιεπίσκοπος!

O Mr. Bean Αρχιεπίσκοπος! Facebook Twitter
0

Το Βήμα, στο τελευταίο του καθημερινό φύλλο, μπέρδεψε τον ηθοποιό που παίζει τον Mr. Bean με τον Αρχιεπίσκοπο της Αγγλικανικής Εκκλησίας! [Αλλά δεν πειράζει: όλοι κάνουμε λάθη πότε-πότε.]

Ήταν ένα συγκινητικό αντίο, καθώς το καθημερινό Βήμα δεν θα ξανακυκλοφορήσει. Την ατμόσφαιρα ελάφρυνε όμως μια χαριτωμένη γκάφα του Βηματοδότη στην οποία μπερδεύτηκαν ονόματα και δημιουργήθηκε κωμική ατμόσφαιρα...

Το έστησε πολύ ωραία ο λ:ηρ στο ποστ του: λέγοντας «Ρε παιδιά, άλλος ο Rowan Atkinson κι άλλος ο Rowan Williams!»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρ. Παπούλιας δέχθηκε χθες στο προεδρικό μέγαρο την επίσκεψη του Προκαθημένου της Αγγλικανικής Εκκλησίας Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι κ. Ρόουαν Ατκινσον. Οι κκ. Παπούλιας και Ατκινσον θαυμάζουν εξίσου τον Ντοστογιέφσκι κάτι που επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το ενδιαφέρον είναι όμως ότι ο κ. Ατκινσον θαυμάζει και το έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου. «Η Εκκλησία της Ελλάδος αντιμετωπίζει με καινοτόμους τρόπους την πενία και τα άλλα κοινωνικά προβλήματα και θα θέλαμε να συνεργαστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις» είπε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι.

(Το Βήμα 26.11.2010)


Και καταλήγει ο λ:ηρ:

«Σύμφωνοι. Σε κάποιο επεισόδιο της σειράς Black Adder ο Rowan Atkinson είχε υποδυθεί τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury. Λίγο προσοχή όμως στην ειδησεογραφία δεν βλάπτει.  Ειδικά όταν στο φύλλο της ίδιας μέρας βλογάτε τα γένια σας για το '[π]οιος θα δημιουργήσει τα καλύτερα μέσα ενημέρωσης μέσα στο Ιnternet'!»

[Τα χαμόγελα δεν έκρυψαν την ψυχρότητα στη συνάντηση του Mr. Bean με τον Αρχιεπίσκοπο. Εδώ ο πρώτος προσπαθεί να κρατηθεί ξύπνιος στην εκκλησία.]

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM