Η επίσκεψη - έκπληξη της Μισέλ Ομπάμα σε γυμνάσιο της Ουάσινγκτον

0

Όταν η Μισέλ Ομπάμα μπήκε ξαφνικά και απροειδοποίητα σε μία τάξη μαθητών γυμνασίου της Ουάσινγκτον, οι αντιδράσεις των παιδιών ήταν κάτι περισσότερο από ενθουσιώδεις, σχεδόν συναισθηματικές, αφού κάποιοι μαθητές ξέσπασαν σε κλάματα. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι από τα πλέον συμπαθή πρόσωπα σε όλα τα ηλικιακά group και η επίσκεψη της στο σχολείο Ballou Stay, προκειμένου να περάσει δύο ώρες μαζί τους προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού. «Από τη στιγμή που μπήκε μέσα ήταν σα να μπήκε η ίδια η έμπνευση. Ήταν τόσο γλυκιά και ζεστή. Ήταν -ξέρετε- σαν μαμά!», είπε στα media η 17χρονη μαθήτρια Alliyah Williams. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM