Τριήμερο στη Μύκονο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τριήμερο στη Μύκονο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
0

Τριήμερο... του μέλιτος στη Μύκονο επέλεξαν να κάνουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπίγκερ. 

Μετά τον γάμο υπερπαραγωγή που έγινε στο Costa Navarino, στη Μεσσηνία, ο Γιάννης Αντετοκούμπο και η Μαράια Ριντλσπίγκερ πήγαν για τριήμερο στη Μύκονο.

Το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες του mykonoslive επέλεξε να χαλαρώσει σε ένα ήρεμο παραδοσιακό ταβερνάκι στη Λιά. Η κάμερα του Mykonos Live Tv κατέγραψε τη βόλτα του με την αγαπημένη του σύζυγο και ένα φιλικό ζευγάρι στα γραφικά στενά της Μυκόνου.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROVISION 2026 AKYLAS

It's Viral / Μικρούτσικος για Eurovision 2026: «Αν χάσουμε την πρώτη θέση θεωρώ υπεύθυνο τον Φωκά Ευαγγελινό»

Αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στον Φωκά Ευαγγελινό, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό επαγγελματία ωστόσο, παρά τον θαυμασμό του δήλωσε πως αυτή τη φορά έχει ενστάσεις για τη συνολική σκηνοθετική προσέγγιση
THE LIFO TEAM