Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη από την αστυνομία για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Στις 4:30μ.μ, ο γνωστός δικηγόρος αρχικά προσήχθη για την υπόθεση στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Λίγο αργότερα, η προσαγωγή του ποινικολόγου μετατράπηκε σε σύλληψη καθώς, όπως όλα δείχνουν, προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία. 

Αυτή τη στιγμή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κρατείται στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, σε εκτέλεση του εντάλματος του ειδικού εφέτη ανακριτή.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τον δεύτερο δικηγόρο, μετά τον Γ.Αντωνόπουλο, που συλλαμβάνεται για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών, την οποία χειρίζεται ο ειδικός ανακριτής της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έως τις 3:30μ.μ ο κ. Λυκουρέζος βρισκόταν σε συνάντηση, σε ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος και, μόλις βγήκε, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τον οδήγησαν στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Μετά την μετατροπή της προσαγωγής σε σύλληψη, οι αστυνομικοί προέβησαν σε λήψη αποτυπωμάτων και φωτογραφιών. Την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Κι άλλο ένταλμα σύλληψης

Ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών εκδόθηκε πριν από λίγο και κατά του γνωστού δικηγόρου Θεόδωρου Παναγόπουλου, από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας κ. Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Αντωνόπουλος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση που συνδέεται με την Energa και τον Αριστείδη Φλώρο. Ο Αριστείδης Φλώρος έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη ως ηθικός αυτουργός σε απόπειρα δολοφονίας του κ. Αντωνόπουλου. 

Οι κακοποιοί που εμπλέκονται τόσο στην απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου όσο και στη στυγερή δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου συνδέονται με το κύκλωμα των φυλακών και τα στοιχεία που έχουν ανακύψει αποτελούν τη βάση για όλες τις ανακρίσεις που διεξάγονται στο εφετείο. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ