Εκκλησίες και μοναστήρια της Φθιώτιδας θύματα απατεώνα που παρίστανε το διευθυντή τραπέζης

Εκκλησίες και μοναστήρια της Φθιώτιδας θύματα απατεώνα που παρίστανε το διευθυντή τραπέζης Facebook Twitter
0


Θύματα απατεώνα πέφτουν μοναστήρια και εκκλησίες στη Φθιώτιδα, που τους καλεί να ρυθμίσουν θέματα που έχουν σχέση με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και με τις κατέθεσες των ναών ενόψει του "κουρέματος".


Ο απατεώνας επικαλείται την ιδιότητα του διευθυντή τραπεζικού καταστήματος και, υποστηρίζοντας ότι είναι σε γνώση του Μητροπολίτη η κίνηση αυτή, επιχειρεί να βάλει στο χέρι τα χρήματα από τα παγκάρια.


«Ο εν λόγω κύριος παρουσιάζεται ως προστάτης των εκκλησιαστικών προσώπων, των οποίων όπως λέγει θέλει να ασφαλίσει τις καταθέσεις τους» σημειώνει σε ανακοίνωση του ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος.


Το γεγονός ότι έχει πάρει έκταση το φαινόμενο αναγκάζει τον μητροπολίτη Φθιώτιδας με ανακοίνωση του όχι μόνο να καλέσει τα εκκλησιαστικά συμβούλια να μην τον πιστεύουν, αλλά και να προειδοποιεί τους ιερείς ότι αν χαθούν χρήματα κατ' αυτόν τον τρόπο θα τα πληρώσουν από την τσέπη τους.


«Μετά την ενημέρωση αυτή και τις κατά καιρούς επισημάνσεις του Μητροπολίτου μας για τη δράση των απατεώνων όποιο χρηματικό ποσό αφαιρεθεί από το βιβλιάριο Ναού ή Μονής θα βαρύνει τον Ιερέα ή τον Προϊστάμενο της Μονής, ο οποίος θα επιστρέψει εξ ιδίων πόρων τα απολεσθέντα χρήματα» σημειώνει σε αυστηρό τρόπο ο μητροπολίτης Φθιώτιδας διαψεύδοντας ότι έχει γνώστη ή εμπλοκή στα όσα ισχυρίζεται ο απατεώνας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ