Ξυλοδαρμός στο Μετρό: «Τα παιδιά έχουν μετανιώσει» υποστηρίζει η μητέρα των ανηλίκων [ΒΙΝΤΕΟ]

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: «Τα παιδιά έχουν μετανιώσει» υποστηρίζει η μητέρα των ανηλίκων [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Ξυλοδαρμός στο Μετρό: «Τα παιδιά έχουν μετανιώσει» λέει η μητέρα των ανηλίκων (Eurokinissi)
0

«Προκλήθηκαν και αντέδρασαν τα παιδιά μου» διατείνεται η μητέρα των ανήλικων δραστών που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη στην Ομόνοια.

Η μητέρα του 15χρονου και 17χονου, που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, δηλώνει ανακουφισμένη και μιλώντας στο Mega ισχυρίζεται πως τα παιδιά της έχουν μετανιώσει και θα ήθελαν να συναντηθούν με τον σταθμάρχη. «Άνθρωποι είμαστε. Καταλαβαίνω πως ο σταθμάρχης περνάει δύσκολα στην προσπάθειά του να αναρρώσει, αλλά δύσκολα περνούν και τα παιδιά μου» λέει μεταξύ άλλων.

Επιμένει ότι το επεισόδιο ξεκίνησε και πυροδότησε η στάση του σταθμάρχη, του οποίου τον ξυλοδαρμό από τα παιδιά της κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μετρό. 

Όπως υποστηρίζει η μητέρα των ανήλικων δραστών, όταν γίνει το δικαστήριο θα παρουσιαστούν στοιχεία τα οποία «θα αποδεικνύουν» πως τα παιδιά της δέχτηκαν λεκτική επίθεση μέσα στο βαγόνι και «έχασαν την ψυχραιμία τους», σύμφωνα με τα λεγόμενά της. 

Από την άλλη, η σύζυγος του σταθμάρχη δηλώνει προβληματισμένη με την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι οι ανήλικοι με περιοριστικούς όρους. Δηλώνει δε κάθετα αντίθετη σε μία ενδεχόμενη συνάντηση του συζύγου της με τους ανήλικους, λέγοντας ότι η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Με πληροφορείς του Mega

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ