Απεργία την Πρωτομαγιά

Δολοφονία 54χρονης στα Χανιά: Εντοπίστηκε ο Νορβηγός σύντροφός της

Δολοφονία 54χρονης στα Χανιά: Εντοπίστηκε ο Νορβηγός σύντροφός της Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας μίας 54χρονης στα Μεσκλά Χανίων, στην Κρήτη, καθώς οι Αρχές εντόπισαν τον 48χρονο Νορβηγό, τον οποίοι αναζητούσαν ως βασικό ύποπτο.  

Ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε περιοχή του Ηρακλείου και αναμένεται να προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Ο 48χρονος μετά τη δολοφονία είχε πάρει το αυτοκίνητο της γυναίκας. Ωστόσο, σήμερα, κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αστυνομία, ότι βρήκαν στα Λινιπεράματα το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο φέρεται να ήταν κρυμμένος ο άνδρας. 

Ο 48χρονος είχε ξαπλώσει στο κάθισμα του συνοδηγού, αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή 


Μιλώντας στο Creta24, ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα «έφερε 14 κακώσεις από τέμνον όργανο τραχηλικά, αυχενικά, στο πρόσωπο αλλά και μια κάκωση στην περιοχή της αριστερής μασχάλης».

 

Από τα 14 τραύματα, τα οκτώ ήταν βαθιά, ενώ τα υπόλοιπα απλές εκδορές. Ένα μάλιστα από αυτά, στη δεξιά πλάγια τραχηλική χώρα, φαίνεται πως ήταν η αιτία που κόπηκε το νήμα της ζωής της άτυχης γυναίκας.

Σχετικά, τέλος, με τον χρόνο του εγκλήματος, ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε πως ήταν πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί, εξαιτίας του ψύχους στον χώρο που βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας.

Στο στόχαστρο των Αρχών της Εσθονίας ο 48χρονος Νορβηγός

Στη λίστα των ατόμων που αναζητούν οι αρχές της Εσθονίας είναι ο 48χρονος Νορβηγός που θεωρείται ο υπ΄ αριθμόν 1 ύποπτος για τη δολοφονία της 55χρονης στα Μεσκλά Χανίων.

Σύμφωνα με το «Βήμα», ο Νορβηγός φέρεται να είχε κατηγορηθεί πριν από μερικούς μήνες για υφαρπαγή χρημάτων από τέσσερις ομοεθνείς του στην Αθήνα, οι οποίοι είχαν καταγγείλει ότι στη συνέχεια ο 48χρονος διέφυγε στη Βουλγαρία. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι Αρχές της Εσθονίας τον αναζητούν γι αυτήν την καταγγελία ή για άλλη εγκληματική ενέργεια.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM