Απεργία την Πρωτομαγιά

Ξυλοδαρμός 16χρονης στην Ερμού: Καταγγέλλει πως 15χρονη έβαλε μπράβους

Ξυλοδαρμός 16χρονης στην Ερμού: Καταγγέλλει πως 15χρονη έβαλε μπράβους Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Βίαιο περιστατικό ξυλοδαρμού μίας ανήλικης μαθήτριας και δύο φίλων της σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ερμού. 

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου, η 16χρονη περπατούσε στην Ερμού μαζί με δύο φίλους της. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η 15χρονη και μόλις την είδε φώναξε 4 «μπράβους», τους οποίους είχε πληρώσει, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 16χρονη, η 15χρονη έδωσε εντολή να της επιτεθούν.

Οι τέσσερις άνδρες ξυλοκόπησαν την 16χρονη και τους δύο φίλους της, κατά πληροφορίες 17 και 27 ετών και επιχείρησαν να την πνίξουν. Όπως κατήγγειλε η 16χρονη στις αρχές, με την 15χρονη γνωρίζονταν αλλά δε μπορεί να καταλάβει τι την οδήγησε σε αυτό. Τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο Ερυθρό Σταυρό. Κατά το περιστατικό κλάπηκε μία τσάντα που περιείχε κινητό τηλέφωνο, φορητό ηχείο και φορτιστή. 

Η αστυνομία αντιμετωπίσει ως «ιδιαίτερα σοβαρό» το περιστατικό, αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και εστιάζεται στην προσωπική σχέση που είχαν τα δύο παιδιά, σε κάποια επεισόδια που είχαν εμπλακεί στο παρελθόν αλλά κυρίως στο προφίλ των τεσσάρων «μπράβων», που ξυλοκόπησαν τη μαθήτρια και τους δύο φίλους της. Κανένα από τα θύματα δεν φέρεται να γνώριζε τους τέσσερις άνδρες. 

Οι αρχές εξετάζουν αντιζηλία ως κίνητρο για την επίθεση. Η υπόθεση, αρχικά αντιμετωπίστηκε από το τοπικό τμήμα Ακροπόλεως ως ληστεία, στη συνέχεια όμως κρίθηκε αναγκαία η συμμετοχή εξειδικευμένων υπηρεσιών της αστυνομίας, όπως η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και η Ασφάλεια, που ερευνά διάφορες πτυχές της υπόθεσης.

 

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ/Open/εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ