Κορωνοϊός: Τρίτος θάνατος τις τελευταίες ώρες- Στους 239 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Τρίτος θάνατος τις τελευταίες ώρες- Στους 239 οι νεκροί στην Ελλάδα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ο τρίτος θάνατος που καταγράφεται τις τελευταίες ώρες.

Πλέον, οι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται σε 239. Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε την τελευταία του πνοή ένας 68χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στην Α' Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία», από τις 18 Αυγούστου. Ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, μεταξύ των οποίων από στεφανιαία νόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Τις προηγούμενες ώρες είχε γίνει γνωστό ότι κατέληξαν άλλοι δύο άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό. Το πρωί της Παρασκευής έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή ένας 52χρονος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Ο ασθενής από την Καβάλα νοσηλευόταν από τις 26 Ιουλίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και στις 7 Αυγούστου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όμως, τελικά κατέληξε στις 08:40 το πρωί της Παρασκευής.

Την τελευταία της πνοή άφησε και μια 85χρονη, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η άτυχη ηλικιωμένη έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ