Κορωνοϊός: Αρνητικά 2.803 τεστ στις απευθείας πτήσεις από Βρετανία- 2 κρούσματα σε πτήσεις transit

Κορωνοϊός: Αρνητικά 2.803 τεστ στις απευθείας πτήσεις από Βρετανία- 2 κρούσματα σε πτήσεις transit Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Καλά είναι τα αποτελέσματα των μαζικών τεστ για κορωνοϊό που έγιναν τις δύο πρώτες ημέρες μετά την επανέναρξη των απευθείας πτήσεων από τη Βρετανία προς την Ελλάδα.

Στις 15 Ιουλίου διενεργήθηκαν 1.366 έλεγχοι για κορωνοϊό σε επιβάτες που ταξίδεψαν απευθείας προς την Ελλάδα από τα βρετανικά αεροδρόμια. Την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκαν 1.437 τεστ. Τα αποτελέσματα των ελέγχων και των δύο ημερών ήταν αρνητικά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Από την άλλη, σε πτήσεις transit- από το Λονδίνο μέσω Παρισιού και Λάρνακας- βρέθηκαν δύο κρούσματα. Οι περιπτώσεις αυτές έχουν απομονωθεί και ιχνηλατήθηκαν οι επαφές τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Τα μαζικά τεστ στις πτήσεις από τη Βρετανία συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται σε 3.964. Χθες ανακοινώθηκαν 28 νέες περιπτώσεις. Από αυτά τα κρούσματα, τα 16 ήταν «εισαγόμενα»: 12 εντοπίστηκαν στους ελέγχους που διενεργούνται στις πύλες εισόδου της χώρας και 4 προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM