Απεργία την Πρωτομαγιά

Κορωνοϊός: Κατέληξε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη - Στους 190 οι νεκροί

Κορωνοϊός: Κατέληξε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη - Στους 190 οι νεκροί Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στους 190 ανέρχονται οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα μετά τον θάνατο μίας γυναίκας 71 ετών. 

Ο θάνατος της γυναίκας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για μια γυναίκα 71 ετών με υποκείμενα νοσήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα προερχόταν από περιοχή της Θράκης στην οποία σημειώνεται επιδημική έξαρση κατά τις τελευταίες μέρες. 

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε δέκα νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 3237 εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ τις τελευταίες δύο ημέρες δεν αναφέρθηκαν κρούσματα σε περιοχές πέρα από τη Θράκη, εάν εξαιρεθούν φυσικά τα εισαγόμενα. Οι λοιμωξιολόγοι του υπουργείου Υγείας υποστηρίζουν πως τα αυξημένα κρούσματα των τελευταίων ημερών στην Ξάνθη δεν επηρεάζουν τη συνολική επιδημιολογική εικόνα της χώρας, που εξακολουθεί να είναι καλή.

Ο δείκτης μεταδοτικότητας «R» παραμένει πολύ χαμηλός, καθώς κυμαίνεται οριακά κάτω από το 0,20. Μέχρι χθες δέκα ασθενείς νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι, με διάμεση ηλικία τους τα 73 έτη. Οι ασθενείς που έχουν εξέλθει από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας έχουν ανέλθει στους 117.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ