Παπαθανάσης: Τα πανηγύρια θα γίνουν αλλά με κανόνες - Φέτος ας χορέψουμε λιγότεροι

Παπαθανάσης: Τα πανηγύρια θα γίνουν αλλά με κανόνες - Φέτος ας χορέψουμε λιγότεροι Facebook Twitter
Παπαθανάσης: Τα πανηγύρια θα γίνουν αλλά με κανόνες - Φέτος ας χορέψουμε λιγότεροι (Eurokinissi)
0

«Είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Φέτος ας χορέψουμε λιγότεροι» είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενος στα πανηγύρια ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ήπειρος TV1, ο υφυπουργός είπε πως «Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει πανηγύρι. Όμως αυτό που διανύουμε είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι.»

«Όπως ήταν διαφορετικό το Πάσχα που γιορτάσαμε φέτος με κλειστές τις εκκλησίες μας» πρόσθεσε και επισήμανε ότι «Σ' αυτή τη νέα κανονικότητα θα πρέπει να προσαρμοστούν και τα πανηγύρια. Θα υπάρχουν λοιπόν τα τραπέζια, αλλά με τις απαιτούμενες αποστάσεις, δεν θα υπάρχει απαγόρευση χορού αλλά θα υπάρχει σύσταση προσοχής.

Βασικότερη η διατήρηση αποστάσεων και η αποφυγή συνωστισμού. Με άλλα λόγια εικόνες όπου χόρευαν πενήντα και εκατό άνθρωποι δεν θα πρέπει να συνοδεύουν αυτό το καλοκαίρι» είπε.

«Σαφώς ο κόσμος θα χορέψει αλλά δεν θα πρέπει να έχουμε συνωστισμό. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να περάσουμε στο τέλος της πανδημίας», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Υφυπουργός.

Την ευθύνη για την τήρηση των κανόνων αλλά και την σωστή τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων, έχουν οι διοργανωτές σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης.

«Ο καθένας θα πρέπει να προσέξει ώστε στο χορό να μην υπάρχει συνωστισμός. Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες θα το κάνουν. Θα είναι προσεκτικοί όπως συνέβη μέχρι τώρα.

Είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Φέτος ας χορέψουμε λιγότεροι. Του χρόνου θα επανέλθουμε στα πανηγύρια που ξέραμε», υπογράμμισε ο υφυπουργός.

Με πληροφορίες του ΉπειροςTV1/epiruspost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM