To «αντίο» της Μάγδας Φύσσα στον Μανώλη Γλέζο - Γράμμα με «κρυφό μήνυμα» που το ακούμπησαν στο φέρετρο

To «αντίο» της Μάγδας Φύσσα στον Μανώλη Γλέζο - Γράμμα με «κρυφό μήνυμα» που το ακούμπησαν στο φέρετρο Facebook Twitter
Η Μάγδα Φύσσα με τον Μανώλη Γλέζο στη δίκη της Χρυσής Αυγής (φωτογραφία από Golden Dawn Watch)
1

Το δικό της «αντίο» είπε χθες η Μάγδα Φύσσα στον Μανώλη Γλέζο.

Όπως έκανε γνωστό η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου με σχόλιο στα social media: «λίγο πριν σκεπάσουν τον τάφο του εμφανίστηκε μια κοπέλα και ακούμπησε στο φέρετρο έναν κλειστό φάκελο και ένα λουλούδι. Ήταν από την Μάγδα Φύσσα που του έστειλε το κρυφό μήνυμά της για να το πάρει μαζί του και να το "παραδώσει" εκεί που πρέπει», 

Η Μάγδα Φύσσα αναφέρει στο LiFO.gr πως θαύμαζε τον Μανώλη Γλέζο και πως είχαν συναντηθεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Γλέζος είχε πάει στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στη δίκη της Χρυσής Αυγής και είχε σταθεί στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα, καθ' όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η Μάγδα Φύσσα αναφέρει πως η ίδια θέλησε να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας για κηδεία σε κλειστό κύκλο και επέλεξε με το γράμμα αυτό να στείλει τον δικό της αποχαιρετισμό μέσω ενός τρίτου προσώπου. Ωστόσο δεν θέλει να αποκαλύψει το περιεχόμενο της επιστολής.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτή η Ελλάδα της σεμνότητας, του σεβασμού σε αξίες, του φιλότιμου - που μας θύμισε ο Ομπάμα - και της αξιοπρέπειας, είναι που χάσαμε και την ψάχνουμε.Η μάνα Φύσσα έδειξε ότι "κρατάει" ακόμη να αρνείται τα 2 λεπτά δημοσιότητας...Και μακάρι να συνεχίσει, γιατί οι "σειρήνες" και οι κόλακες, ήδη την έχουν βάλει στόχο για να προβληθούν οι ίδιοι.