Κορωνοϊός: Στους 21 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε άνδρας στην Ξάνθη

Κορωνοϊός: Στους 21 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε άνδρας στην Ξάνθη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Τους 21 φθάνουν πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς ένας ακόμη άνθρωπος, στην Ξάνθη αυτή τη φορά, έχασε τη ζωή του. 

Το γεγονός του θανάτου, του σύμφωνα με πληροφορίες ηλικιωμένου άνδρα, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.  

«Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, με λύπη ανακοινώνει ότι το ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό covid-19 από τη περιοχή του Δήμου Μύκης, κατέληξε. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στους οικείους του» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο της πόλης. 

 

Το τοπικό xanthinea.gr κάνει λόγο για οχτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στον νομό, εκ των οποίων τα τέσσερα έχουν σημειωθεί στην πόλη της Ξάνθης, τα τρία στην ορεινή ζώνη και ένα στη Διομήδεια.

Με πληροφορίες από xanthinea.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM