Απεργία την Πρωτομαγιά

Μυστηριώδης εξαφάνιση επιχειρηματία στο Ίλιον: Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και το φαγητό στην κουζίνα

Μυστηριώδης εξαφάνιση επιχειρηματία στο Ίλιον: Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και το φαγητό στην κουζίνα Facebook Twitter
0

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση 55χρονου επιχειρηματία από το σπίτι του στο Ίλιον

Ο Λεωνίδας Μπάτσιος αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου. Εκείνη την ημέρα, οι συγγενείς του άρχισαν να ανησυχούν όταν διαπίστωσαν πως δεν απαντά σε καμία από τις κλήσεις τους. Όπως λένε, όταν πήγαν στο σπίτι του, βρήκαν τα κινητά του τηλέφωνα αλλά και τα γυαλιά οράσεως πάνω στο μεγάλο τραπέζι του σπιτιού. Το μπουφάν του ήταν κρεμασμένο σε μια καρέκλα και το φαγητό του στον πάγκο της κουζίνας. Ο ίδιος όμως δεν ήταν πουθενά. 

Η πόρτα του διαμερίσματός ήταν ξεκλείδωτη. Δεν έλειπε ούτε ένα ρούχο και όλα τα προσωπικά του έγγραφα ήταν επίσης εκεί. Αμέσως κάλεσαν στην αστυνομία και δήλωσαν την εξαφάνισή του. Κλιμάκιο της Σήμανσης κατέφτασε λίγο αργότερα στον χώρο και έκανε έρευνα τόσο στο εσωτερικό του σπιτιού όσο και στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία.  

Για 25 χρόνια, ο Λ.Μπάτσιος διατηρούσε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στο Ίλιον και αφού το έκλεισε, λόγω κρίσης, και είχε δρομολογήσει τα επόμενα επιχειρηματικά του σχέδια. Στο παρελθόν, ο 55χρονος είχε πέσει θύμα ληστών μέσα στο πρακτορείο του. Αφού του πήραν όσα χρήματα είχε στο ταμείο, οι δράστες τον είχαν πυροβολήσει στα πόδια για να μην τους καταδιώξει. Όπως έγινε γνωστό, τελευταία είχε προστριβές με συγκεκριμένο άτομο - στοιχείο που ερευνούν οι αρχές.

«Είχε βάλει τη ζωή του σε τάξη. Ήταν χαρούμενος με την κοπέλα που ζούσε. Ήταν πάρα πολύ καλά. Δεν πιστεύω πως θα έκανε κακό στον εαυτό του ή θα έφευγε χωρίς να μας πει κάτι, όπως εσκεμμένα διαρρέουν κάποιοι», δήλωσε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ο θείος του Γιώργος Νταραράς

Η τελευταία επικοινωνία

 

Ο αδελφός του αγνοούμενου τον περιγράφει ως έναν ήσυχο και εργατικό άνθρωπο που ουδέποτε ενόχλησε κανέναν. «Αν είχε κάποιο πρόβλημα, θα μας το έλεγε, δεν θα έφευγε έτσι. Έχει τρία παιδιά που ανησυχούν κι εκείνα για την τύχη του», ανέφερε

Κατά τον ίδιο, η τελευταία επικοινωνία που είχε ήταν με την κόρη του. Την κάλεσε το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου για να πάρει το αυτοκίνητο και «από τότε δεν έχουμε σημάδι ζωής του. Κάτι τον έβγαλε από το σπίτι του και χάθηκε. Το μυαλό μας πάει παντού ακόμα και στο κακό, καθώς τελευταία είχε διαφορές με κάποιο άτομο».

Η σύντροφος του αγνοούμενου αποκλείει το ενδεχόμενο ο 55χρονος να έφυγε με τη βούλησή του χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν: «Μου φαίνεται εξωπραγματικό το ενδεχόμενο να έχει φύγει κάπου μόνος του. Του έστειλα μηνύματα, τα οποία παραδόθηκαν, αλλά δε διαβάστηκαν ποτέ. Του έκανα και κλήσεις στο κινητό, αλλά δεν το σήκωνε». Η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου που εξαφανίστηκε.

 
 
Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ