Απεργία την Πρωτομαγιά

Εποχική γρίπη: Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη

Εποχική γρίπη: Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Παρότι η γρίπη υποχωρεί αρκετά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη καθώς απουσιάζουν πολλοί μαθητές. 

  

Συγκεκριμένα, στο Δήμο Μεταμόρφωσης κλειστά θα είναι αύριο Τρίτη το 5ο και το 9ο Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης. Την Τρίτη (4.02.2020) στη Σύρο δεν θα λειτουργήσουν το Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας, το 4ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, το Νηπιαγωγείο Βάρης, το Νηπιαγωγείο Ποσειδωνίας, το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης και το Νηπιαγωγείο Μάννα. Να σημειωθεί ότι το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης και το Νηπιαγωγείο Μάννα θα είναι κλειστά και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.

Τη διακοπή των μαθημάτων και την αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείων στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, για δύο ημέρες, λόγω της έξαρσης του ιού της γρίπης, αποφάσισε ο δήμαρχος Ληξουρίου Γεώργιος Κατσιβέλης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος, την Τρίτη 4-2-2020 και την Τετάρτη 5-2-2020 αποφασίστηκε αναστολή λειτουργίας και διακοπή μαθημάτων του Νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης και των 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ληξουρίου. 

Κλειστά, εξάλλου, θα παραμείνουν την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Καμπής στην Άρτα.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ