Αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του Ολυμπιονίκη, Τάσου Μπουντούρη

Αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του Ολυμπιονίκη, Τάσου Μπουντούρη Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την πορεία της υγείας του Ολυμπιονίκη, Τάσου Μπουντούρη ο οποίος νοσηλεύεται μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.


Ειδικότερα, την πρώτη αχτίδα ελπίδας για την πορεία της υγείας του Ολυμπιονίκη έφερε η αξονική τομογραφία που έγινε το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Καθημερινή» ο Γεώργιος Γεωργιάδης, διευθυντής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Ολυμπιονίκης, τα δείγματα είναι σαφώς καλύτερα από την χθεσινή ημέρα και οι κακώσεις παρουσιάζουν μία μικρή υποχώρηση.


Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Μπουντούρης είχε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας, στο Καλαμάκι, όταν με τη μηχανή του έπεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Νίκος Γέμελος. Από τη σύγκρουση ο κ. Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά κι έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε καταστολή, στην εντατική του νοσοκομείου Metropolitan.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κατάγματα στο οστικό κρανίο, την κλείδα, των πλευρών και μία θλάση στον αριστερό πνεύμονα. Οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ότι η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη ωστόσο τα σημερινά ευρήματα της αξονικής δίνουν ελπίδα για τον Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας.


Μέσα στην ημέρα ο Τάσος Μπουντούρης αναμένεται να μεταφερθεί διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στρατιωτικού νοσοκομείου καθώς είναι αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Τάσος Μπουντούρης έχει μετάσχει επτά φορές σε Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ το 1980 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, στην κλάση Soling, με πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη ενώ έχει αναδειχθεί τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ