Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι από φωτιά στο σπίτι του

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι από φωτιά στο σπίτι του Facebook Twitter
0

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το πρωί, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Παπαναστασίου, ανατολικά της Θεσσαλονίκης και ο ηλικιωμένος ένοικος βγήκε στο μπαλκόνι για να σωθεί.

Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες που εντόπισαν στο μπαλκόνι του φλεγόμενου διαμερίσματος τον ένοικό του και τον απομάκρυναν.

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι από φωτιά στο σπίτι του Facebook Twitter

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της πυροσβεστικής ώστε αρχικά να απεγκλωβίσουν τον άνδρα που βρίσκονταν στο διαμέρισμα και στη συνέχεια να σβήσουν τη φωτιά. Οι πυροσβέστες ανέβηκαν με σκάλα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Τελικά η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο και τα αίτιά της ερευνώνται.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έκλεισε ο δρόμος, ενώ έσπευσε και ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άνδρα. Στο σημείο έχει σπεύσει και η τροχαία η οποία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων καθώς ο δρόμος στο σημείο έχει κλείσει.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM