ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συστάσεις της Περιφέρειας Αττικής για επιδείνωση του καιρού: Τι να προσέξουν οι πολίτες

Συστάσεις της Περιφέρειας Αττικής για επιδείνωση του καιρού: Τι να προσέξουν οι πολίτες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην έκδοση ανακοίνωσης για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται στη χώρα σύμφωνα με την ΕΜΥ προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής εφιστώντας την προσοχή των πολιτών.

Οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες να είναι προσεκτικοί τις επόμενες ώρες και να ενημερώνονται τακτικά για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η Περιφέρεια Αττικής: «Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μεταβολή θα παρουσιάσουν οι καιρικές συνθήκες από σήμερα Δευτέρα με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τοπικά θα είναι έντονες και πιθανόν θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν, σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα και περιοχές της Περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί, αποφεύγοντας ενέργειες που εκθέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα και να παρακολουθούν τα τακτικά δελτία πρόγνωσης της ΕΜΥ».

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την σχετική ιστοσελίδα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα έντονα καιρικά φαινόμενα σταδιακά θα επηρεάσουν σχεδόν το σύνολο της χώρας και θα συνεχιστούν τουλάχιστον έως τις βραδινές ώρες της Τρίτης 8 Οκτωβρίου. Οι βροχοπτώσεις κατά τόπους (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) θα είναι έντονες, ενώ σε αρκετές περιοχές της Δυτικής, της Ανατολικής και της Νότιας Ελλάδας θα έχουν σχετικά μεγάλη διάρκεια. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ