Ο Μαυρίδης ψάχνει αυτόν που κακοποίησε το κουτάβι στην Ξάνθη: «Είμαι έτοιμος για όλα»

Ο Μαυρίδης ψάχνει αυτόν που κακοποίησε το κουτάβι στην Ξάνθη: «Είμαι έτοιμος για όλα» Facebook Twitter
8

Ο Γιώργος Μαυρίδης υιοθέτησε το κουτάβι που είχε βρεθεί κακοποιημένο και ακρωτηριασμένο στην Ξάνθη, αλλά δηλώνει αποφασισμένος να βρει το δράστη που βασάνισε με σαδισμό το ζώο.

Μετά την εξέταση από κτηνιάτρους, ο γνωστός tattoo artist ανέβασε σε story στο Instagram τη γνωμάτευση των ιατρών που δείχνουν τις βλάβες στην υγεία του ζώου. Μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης αναφέρει πως ξεκινάει έρευνα για να βρεθεί ο υπεύθυνος για την κακοποίηση του σκύλου. 

Όσον αφορά το μέλλον του σκύλου, ο Γιώργος Μαυρίδης λέει πως «είμαι έτοιμος και εγώ και η οικογένεια μου να κάνουμε ότι χρειαστεί για να της προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή». Επίσης αναφέρει πως ήδη έχει μιλήσει με υψηλόβαθμο αξιωματικό της αστυνομίας για να βρεθεί ο ένοχος της φρικτής κακοποίησης. 

Ολόκληρο το κείμενο του: 

Ο Μαυρίδης ψάχνει αυτόν που κακοποίησε το κουτάβι στην Ξάνθη: «Είμαι έτοιμος για όλα» Facebook Twitter
Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Και πολύ καλά θα κάνει να δημιουργήσει πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη, αφού η ίδια η πόλη ανέχεται τετοια βαρβαρα περιστατικά και δεν έχει σαρώσει τους δρόμους για να βρει αυτόν που το έκανε.
@boxer θεωρείς πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει δικαίωμα να δημιουργήσει πρόβλημα σε μια ολόκληρη πόλη επειδή ειναι αναγνωρίσιμος ?Αν βγάλει στην φορα τα στοιχεία κάποιου που μετά θα στοχοποιηθεί και θα τον βρίζει απειλώντας την ζωή του η μισή Ελλάδα και μετά αποδειχθεί πως τελικά δεν το έκανε αυτός ,ποιος θα τον αποζημιώσει φιλε μου;Ο όχλος που απλά θα τον ξεχάσει σφυρίζοντας αδιάφορα ψάχνωντας για το επόμενο θύμα ;;;
Απ'ότι κατάλαβα, γίνεται συγκάλυψη του δράστη και αυτό συμβαίνει συχνά, εδώ στο Μοσχάτο κάποιος βασάνιζε ζώα για χρόνια και κανείς δεν ήξερες, έπρεπε να έρθει νέα κάτοικος για να κινηθούν διαδικασίες.Εφόσον η αστυνομία κωλυσιεργεί ας προβεί σε δηλώσεις,η οργή του είναι δίκαιη αυτός που το έκανε είναι επικίνδυνος και πρέπει να συλληφθεί και να τιμωρηθεί.Τώρα τα περί ευνοούμενων είναι λίγο φαιδρά.