ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Θρίλερ στον Βόλο: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο - Αποκλεισμένη η περιοχή

Θρίλερ στον Βόλο: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο - Αποκλεισμένη η περιοχή Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Ένα απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, μέσα σε καμένο αυτοκίνητο, στα Πλατανίδια του Βόλου

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που είχαν μεταβεί στην περιοχή για να κατασβήσουν πυρκαγιά σε ελαιοπερίβολο εντόπισαν τη σορό στη θέση του οδηγού, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr.

Η σορός απανθρακώθηκε ολοσχερώς και δεν έχει επισήμως αναγνωριστεί αλλά κάτοικοι που επικαλείται το τοπικό μέσο, υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο ανήκε σε άνδρα 62 ετών που συζούσε με τη σύντροφό του σε κοντινό σπίτι. 

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, βρισκόταν μέσα στο κτήμα που ξέσπασε η πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τις φλόγες αντιλήφθηκαν γρήγορα εργαζόμενοι από γειτονικά κτήματα, που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική στις 10:10 το πρωί.

Επί τόπου έσπευσαν δύο υδροφόρα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, παρουσία και του διοικητή, πύραρχου Χαράλαμπου Πόζογλου. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, από την οποία κάηκαν και δύο ελαιόδενδρα, και ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για το μακάβριο εύρημα. 

Αυτή την ώρα ερευνώνται τα αίτια της πυρκαγιάς, ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες που ο άνδρας έχασε τη ζωή του. 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ