Λέρος: «Χάθηκαν» αντιαρματικά όπλα και χειροβομβίδες - Και η Αντιτρομοκρατική στις έρευνες

Λέρος: «Χάθηκαν» αντιαρματικά όπλα και χειροβομβίδες - Και η Αντιτρομοκρατική στις έρευνες Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ Eurokinissi
1

«Συναγερμός» έχει προκληθεί τόσο στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, όσο και στην ΕΛ.ΑΣ. μετά και την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων, στη Λέρο.

Μάλιστα στις έρευνες συνδράμει πλέον και η Αντιτρομοκρατική, ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστός και ο βαρύς εξοπλισμός που λείπει από τις εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσίας μαζί με ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ αναχώρησαν το πρωί για τη Λέρο προκειμένου να συμμετάσχουν στην έρευνα για την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν χαθεί χειροβομβίδες, αντιαρματικές οπλοβομβίδες και άλλος βαρύς οπλισμός από την αποθήκη στρατιωτικού υλικού, η οποία ωστόσο, ήταν σφραγισμένη και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ θα ερευνήσουν τον χώρο, ενώ παράλληλα γίνεται έρευνα από τις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

Σημειώνεται ότι η απώλεια του υλικού διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα σε καταμέτρηση κατά τη διάρκεια παράδοσης-παραλαβής.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αντιαρματικά όπλα και χειροβομβίδες...Τι να πει κανείς, ας ελπίσουμε πως θα βρεθούν, ή ότι η όλη υπόθεση «απλώς» σχετίζεται με πρόσωπα του κοινού ποινικού δικαίου. Γιατί όταν διαβάζω σχόλια στο Twitter και βλέπω τι φανατισμός και μονομανία υπάρχει στους στρατευμένους Συριζαίους εναντίον του Μητσοτάκη και της οικογένειάς του γενικώς (εκπλήσσομαι πχ με το κόλλημα γνωστού Συριζαίου ερασιτέχνη γλωσσολόγου, ανθρώπου μορφωμένου κατά τεκμήριο) ή εναντίον του Γεωργιάδη, του Χρυσοχοΐδη κλπ αναρωτιέμαι εφόσον αυτοί οι κατά τα άλλα νομοταγείς και απλοί πολίτες αισθάνονται τέτοιο μίσος, πώς άραγε να σκέπτονται οι όντως φανατικοί ακροαριστεροί. (Έντονη αντιπάθεια, ακόμα και μίσος προς τον Τσίπρα υπάρχει και στην άλλη πλευρά, όμως παρακρατική δολοφονική βία εναντίον αριστερών πολιτικών δεν έχει υπάρξει από την εποχή του Λαμπράκη. Ο Τσίπρας τους ακροαριστερούς φοβόταν περισσότερο και είχε τόσες κλούβες να τον φυλάνε).