Σύλληψη δύο ατόμων για τη δολοφονία του φύλακα εταιρείας στον Κορυδαλλό

Σύλληψη δύο ατόμων για τη δολοφονία του φύλακα εταιρείας στον Κορυδαλλό Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Στη σύλληψη δύο ατόμων για τη δολοφονία ενός άνδρα 68 ετών που εργαζόταν ως φύλακας εταιρείας στον Κορυδαλλό, τον περασμένο Ιούνιο, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.  

Συγκεκριμένα, δύο άτομα ηλικίας 43 και 46 ετών συνελήφθησαν από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για τη δολοφονία 68χρονου Αλβανού υπηκόου που είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 17-6-2019 μέσα στα γραφεία εταιρείας όπου εργαζόταν ως φύλακας, στον Κορυδαλλό.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του άτυχου φύλακα επήλθε από ισχαιμικό επεισόδιο, λόγω πολλαπλών κακώσεων στο κεφάλι που προκλήθηκαν από ξυλοδαρμό. Το θύμα είχε δεχτεί επίθεση από τα δύο άτομα που είχαν εισβάλει στην εταιρεία για να τη ληστέψουν. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 68χρονο, αφαίρεσαν εργαλεία που υπήρχαν στον χώρο και στη συνέχεια διέφυγαν.

Οι δράστες είχαν κατά το παρελθόν κατηγορηθεί, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας, της κλοπής, της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, της οπλοφορίας, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της αντίστασης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM