Νέες καταγγελίες για επιθέσεις εναντίον γυναικών από τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, έρχονται στο φως. 

 

Στον σχετικό φάκελο που έχει ανοίξει στην Ασφάλεια Χανίων προστέθηκαν ακόμα τέσσερις επιθέσεις εναντίων γυναικών πέρα από τις μαρτυρίες και καταγγελίες για τουλάχιστον τρεις παρόμοιες υποθέσεις, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Real.

 

Με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να υπολογίζεται η δολοφονία της Σούζαν Ίτον, ο συνολικός αριθμός καταγγελιών ανέρχεται στις εφτά. Όπως αναφέρεται οι τέσσερις νέες μαρτυρίες στηρίχθηκαν κυρίως στην αναγνώριση του λευκού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τις παρενοχλήσεις.

 

Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης άλλωστε, φέρεται να είχε παραδεχθεί ενώπιον των ανακριτών ότι: «χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν». Τα πρόσωπα αυτά, μιλώντας τηλεφωνικώς στους αστυνομικούς περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να τις χτυπήσει με το Ι.Χ. και τον τρόπο με τον οποίο εκείνες τον απέφυγαν τελευταία στιγμή.

 

Ο κατηγορούμενος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης και σύμφωνα με τον δικηγόρο του θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr