Απεργία την Πρωτομαγιά

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Ισόβια και 20 χρόνια κατά συγχώνευση στον βασικό κατηγορούμενο

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Ισόβια και 20 χρόνια κατά συγχώνευση στον βασικό κατηγορούμενο Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και των είκοσι ετών κατά συγχώνευση επέβαλε το δικαστήριο στον βασικό κατηγορούμενο της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου στον κατηγορούμενο που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στην μητέρα του θύματος επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 3 χρόνων για απόπειρα εκβίασης με αναστολή ενώ στους άλλους δύο κατηγορουμένους, οι δικαστές αποφάσισαν να μην τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Έτσι επέβαλαν στον έναν από τους δύο  ποινή φυλάκισης 2 χρόνων με αναστολή και στον άλλο ποινή 3 χρόνων εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας η εισαγγελέας πρότεινε να σταλούν τα πρακτικά της δίκης στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών για να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος και άλλων προσώπων. Η εισαγγελέας θεωρεί ότι προέκυψαν ενδείξεις για συμμετοχή τους στο έγκλημα. Ειδικότερα η εισαγγελέας ζήτησε να ερευνηθεί εάν η σύζυγος και τα παιδιά του βασικού κατηγορούμενου αλλά και άλλα 5 πρόσωπα συμμετείχαν στη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. 

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ