Απεργία την Πρωτομαγιά

Κικίλιας για γάμο με Μπαλατσινού: Όταν είπε ο Τσίπρας εκλογές, είπα «έχει γούστο;»

Κικίλιας για γάμο με Μπαλατσινού: Όταν είπε ο Τσίπρας εκλογές, είπα «έχει γούστο;» Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
0

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατζινού, τονίζοντας πως θα γίνει κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένος στις 16 Ιουνίου, παρά τις επικείμενες πρόωρες εθνικές εκλογές.

«Ο γάμος μας θα γίνει κανονικά στις 16 Ιουνίου. Ήταν κάτι προγραμματισμένο. Δεν ξέραμε για τις εκλογές. Όταν περιμέναμε να βγει ο Τσίπρας και τελικά βγήκε στις 12:30 το βράδυ και είπε κάνουμε εκλογές είπα: "έχει γούστο;" Αλλά μέχρι τις 7 Ιουλίου έχουμε τρεις εβδομάδες μπροστά μας. Είμαι χαρούμενος για το γάμο αλλά δεν έχω αγωνία», είπε ο Βασίλης Κικίλιας, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. 

View this post on Instagram

Happy Birthday to you.. my Man! ??

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on


Η παρουσιάστρια τού ζήτησε να σχολιάσει και τον σύντομο χωρισμό με την Τζένη Μπαλατσινού τον περασμένο Φεβρουάριο. «Γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Το timing πάντα είναι σημαντικό. H δημοσιότητα και η πίεση έπεσαν πάνω μας. Πήραμε την απόσταση και το χρόνο μας. Όταν ξαναβρεθήκαμε, πριν το ανακοινώσουμε θέλαμε να είμαστε σίγουροι. Είναι ιερή στιγμή η απόφαση του γάμου», απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας. 

Σε ερώτηση αν τον φόβισε κάτι σε ότι έχει να κάνει με το γάμο, ο Βασίλης Κικίλιας είπε: «Τα παιδιά της Τζένης είναι φιλαράκια μου και αισθάνομαι πολύ καλά μαζί τους. Η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά της. Τα παιδιά είναι ευλογία». Επίσης αποκάλυψε ότι θα ήθελε και δικά του παιδιά. Για τη γυναίκα που θα παντρευτεί είπε: «Η Τζένη ξέρει ότι η δουλειά μου είναι μια δουλειά αποκλειστικής απασχόλησης και είναι πολύ υποστηρικτική μαζί μου.

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση ! ??

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias) on

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM