Την έπνιξε στην μπανιέρα και σκηνοθέτησε αυτοκτονία - Ισόβια στο συζυγοκτόνο της Πάτρας

Την έπνιξε στην μπανιέρα και σκηνοθέτησε αυτοκτονία - Ισόβια στο συζυγοκτόνο της Πάτρας Facebook Twitter
1

Με την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη έληξε η υπόθεση του συζυγοκτόνου που τον Μάιο του 2015 είχε σκοτώσει τη 48χρονη γυναίκα στο διαμέρισμά τους στην Αγυιά και στη συνέχεια σκηνοθέτησε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η δίκη σε εφετειακό βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, ολοκληρώθηκε με την αίθουσα να παγώνει από τις λεπτομέρειες του άγριου αυτού εγκλήματος που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία το 2015.

Τον Μάιο του 2015 η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της μετά από έκκληση του γιου της και ενώ ήταν σε διάσταση με το σύζυγό της. Όταν την είδε ο 45χρονος, την άρπαξε από τα μαλλιά, την έδεσε με χειροπέδες και στη συνέχεια γέμισε τη μπανιέρα με νερό όπου και την  έπνιξε. Η πολιτική αγωγή ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο δράστης ήταν ένα άτομο που ήθελε να ασκεί εξουσία πάνω στο θύμα και πως και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να τη σκοτώσει φιμώνοντάς τη με ένα μαξιλάρι, ενώ την είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα ακόμη τέσσερις φορές.

Την έπνιξε στην μπανιέρα και σκηνοθέτησε αυτοκτονία - Ισόβια στο συζυγοκτόνο της Πάτρας Facebook Twitter

Η υπεράσπιση του 45χρονου ζήτησε να ληφθεί υπόψη του δικαστηρίου το ελαφρυντικό του βρασμού ψυχής κάτι που δεν έγινε δεκτό, ενώ τόνισε πως δεν άντεχε την θέληση της συζύγου του να βγαίνει τα βράδια και επειδή εργαζόταν σε κατάστημα, χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του. Η 48χρονη, η οποία καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, είχε ανακοινώσει στον δράστη λίγες ώρες πριν από τον φόνο ότι ήθελε να χωρίσουν. «Ημουν θολωμένος εκείνη την ημέρα. Τη ζήλευα επειδή εργαζόταν το βράδυ σε καταστήματα. Αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω», είχε δηλώσει όταν συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος γιος του ζευγαριού, επέστρεψε στο σπίτι από την γιαγιά του και με το κλειδί που είχε προσπάθησε να μπει στο σπίτι. Ωστόσο ο πατέρας του είχε φροντίσει να κλειδώσει από μέσα και να έχει το κλειδί πάνω στην πόρτα. Το άνοιγμα της πόρτας έφερε την αδελφή του δράστη και τους αστυνομικούς αντιμέτωπους με την εικόνα της γυναίκας να είναι νεκρή στο κρεβάτι και δίπλα πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος ο άντρας της.

Όπως αποκαλύφθηκε ο δράστης έπνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα και στη συνέχεια τη μετέφερε στο κρεβάτι τους. 



Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
αυτό με το "βρασμό" της ψυχής, άντε να το δεχτώ αν σου σκότωσαν ή βίασαν το παιδί.η αίτηση διαζυγίου δεν αποτελεί δικαιολογία για φόνο, ο χαρακτήρας και η κοσμοθεωρία του είναι η αιτία και πολύ σωστά το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή τέτοια μπούρδα.Μήπως γενικά η χειροδικία (κοινώς ξύλο) πρέπει να αντιμετωπιστεί πιο αυστηρά μπας και μαζευτούν οι νταήδες;