Απεργία την Πρωτομαγιά

Συνελήφθη 55χρονος για τη δολοφονία συγκρατούμενου του στις φυλακές Τρικάλων

Συνελήφθη 55χρονος για τη δολοφονία συγκρατούμενου του στις φυλακές Τρικάλων Facebook Twitter
3

Στη σύλληψη ενός 55χρονου κρατούμενου στις φυλακές Τρικάλων προχώρησε η αστυνομία σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία συγκρατούμενου του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, «το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων επελήφθη της αστυνομικής έρευνας για υπόθεση ανθρωποκτονίας 66χρονου κρατουμένου στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί».

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, «συνελήφθη ως δράστης 55χρονος αλλοδαπός, ομοίως κρατούμενος στο ίδιο Κατάστημα Κράτησης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας επιτέθηκε στον 66χρονο, από άγνωστη αιτία, και τον τραυμάτισε θανάσιμα».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Οι επαγγελματιες δικαιωματιστες , εναντια στις Φυλακες τύπου Γ, που θα αποτρεπαν τοσες δολοφονιες κρατουμενων εχουν να πουν τιποτα για την απαραδεκτη κατασταση ανθρωποι να πεθαινουν με την ευθυνη της ελληνικης πολιτεια ή κανουν την πλακα τους και τωρα κοιτανε το κοσμο απλα να πεθαινει;Οπως τον κοιταγαν να πνιγεται στο Αιγαιο το 15 κατα εκατονταδες.